Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, Artistů, 129 m2 (ID: 2302008)

Artistů, Praha 9 - Horní Počernice

15 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 204 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vzorový dům s nejmodernějšími technologiemi a vysokým standardem. Bydlením v našich domech ušetříte až 50% nákladů na energie oproti běžným rodinným domům.

Vzorový dům má navíc oproti dalším domům třetí koupelnu, parkovací stání s fotovoltaikou, zahradní domek, alarm, TV anténu, datové zásuvky, inteligentní systém a zasazený trávník.

Dům má ve standardu např. tepelné čerpadlo, předokenní žaluzie, hliníková okna, inteligentní systém, rekuperaci energií, nádrž na dešťovou vodu a parkovací stání s fotovoltaikou.

Inzerovaný dům má dvě nadzemní podlaží. V prvním podlaží se nachází koupelna s WC, skladovací místnost (domácí práce), pracovna a obytná zóna s kuchyňským a jídelním koutem, odkud je přístup na terasu. V druhém podlaží se nachází ložnice napojená na vlastní šatnu a koupelnu s WC, samostatná koupelna s WC a dva pokoje. Před domem je kryté parkovací stání pro 2 auta s fotovoltaikou na střeše.

Dům se nachází v žádané lokalitě - Horních Počernicích. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost- mateřské školy (1 přímo v areálu), základní školy, gymnázium a Střední odborná škola, lékaři, služby, stylové restaurace. K rekreaci a oddychu slouží kromě parků, veřejné zeleně, řady dětských hřišť i volně přístupných sportovních ploch dvě chráněné přírodní památky Xaverovský háj a Chvalský lom. Xaverovský háj je součástí přírodního parku Klánovice-Čihadla, který je největším pražským přírodním parkem. Lesem prochází dvě cyklistické stezky a množství cest a pěšinek láká na procházky i delší výlety.

Za zmínku určitě stojí areál Chvalského zámku, který je společenským a kulturním centrem Horních Počernic. Pořádají se zde různé kulturní a společenské akce, výstavy, koncerty.
Dopravní spojení je zde velmi dobré, několik autobusových linek na metro Černý Most, přímo u metra možnost parkování v nedávno vybudovaném parkovacím domě pro cca 900 aut. Nachází se zde také vlakové nádraží .
https://domybilyvrch.cz/

Parametry domu

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
3000 - 5000 Kč
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Artistů, Praha 9 - Horní Počernice
ID
115
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
479 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Konhefr

Jan Konhefr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti