Pronájem bytu 1+kk, Brno, Pahrbek, 29 m2

Pahrbek, Brno

13 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Třeba jste člověk, který žije sám, má zahrádku v osadě v Brně-Černovicích a chce ji mít nadosah.
Nebo jste pár a hledáte malý byt s nízkými provozními náklady.
Anebo chcete žít zrovna v téhle lokalitě, která je zelená, příjemná a klidná. Přitom do města je to….coby kamenem.

Ať jste kdo jste, vítejte u nás a vstupte!
Představujeme vám družstevní byt o dispozici 1+kk a velikosti 29m2.

Nachází se ve 2.NP z celkových tří v cihlovém bytovém domě. Dům byl postaven na ulici Pahrbek v roce 2003, samozřejmostí jsou plastová okna, celkové zateplení a centrální vytápění.

Byt je navíc po kompletní rekonstrukci, takže budete žít...no jako v bavlnce. Bez starostí a bez zbytečných výdajů navíc.
Rozložení je standardní. Ze společných prostor vejdete do vaší předsíně, odkud se dostanete jedněmi dveřmi do koupelny se sprchovým koutem, umývadlem a WC. Druhými dveřmi pak vstoupíte do ohromně prosvětleného obytného prostoru, jehož součástí je kuchyňská linka.
Naprosto běžným vybavením takové kuchyně je lednice, elektrická trouba, varná deska se dvěma plotýnkami a digestoř. A dostatek prostoru v horních skříňkách.

Co ale standardní není, je nejenom sklepní kóje, která tomuto bytu náleží. Ale byt má balkon! Prostorný balkon! S nádherným výhledem na celé Brno. Představte si ta víkendová rána, s kávou a čerstvým croissantem….obličejem nastaveným slunci a všemi starostmi za hlavou…..

To ale není vše. V domě je kolárna, čistá a uzamykatelná, a kolem domu dostatek dostupných parkovacích míst. No řekněte, kdo tenhle luxus téměř v centru Brna má?

Jestli jste stále ještě zvědaví, jak byt ve skutečnosti vypadá, nebo jste se právě rozhodli, že jej chcete, ozvěte se nám. Rádi vám byt ukážeme.

Parametry bytu

Cena
13 500 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
3321
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Pahrbek, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
29 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Kolář

Michal Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti