Prodej rodinného domu, Miličín, 120 m2

Miličín

3 390 000 Kč HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(za nemovitost, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Miličíně

Informace k domu

Prodej rodinného domu 120 m², pozemek 1 514 m²

Bývalá zemědělská usedlost k rekonstrukci v obci Miličín, okres Benešov
Nabízíme k prodeji unikátní zemědělskou usedlost v malebné obci Miličín, ležící v okrese Benešov, jen kousek od místní návsi. Tento dům, ideální pro rekonstrukci, nabízí široké možnosti využití jak k bydlení, tak i pro podnikání.
Hlavní charakteristiky nemovitosti: zastavěná plocha 160 m², zahrada a další stavby 409 m², navazující sad 1 105 m² se vzrostlými stromy. Celková plocha pozemku činí 1 514 m², což poskytuje dostatek prostoru nejen pro rekreační vyžití, ale i pro případné podnikatelské záměry.
Dům je cca 2 roky neudržovaný, avšak napojený na vodovodní síť. Elektrická přípojka je momentálně odpojena. Součástí usedlosti je také **obchůdek s přímým vstupem z ulice, což představuje výbornou příležitost pro komerční využití. Další výhody: rozsáhlá půda s možností půdní vestavby, možnost vytvoření naprostého soukromí díky poloze a velikosti pozemku, nemovitost vhodná pro ty, kteří hledají kombinaci bydlení s podnikáním nebo plánují investici do rozšíření podnikatelských prostor
Ačkoli je nemovitost vhodná ke kompletní rekonstrukci, nabízí obrovský potenciál pro vytvoření domova s jedinečnou atmosférou. Pokud hledáte výzvu a máte vizi, toto místo vás odmění neopakovatelným výsledkem. PENB třída G mimořádně nehospodárná.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 390 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Miličín
ID
2301067852
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1514 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Laco

Petr Laco

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Miličíně?

Podobné nemovitosti