Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, Třešňová, 163 m2

Třešňová, Frýdek-Místek - Frýdek

7 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Frýdku-Místku

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi dvoupodlažní zděný rodinný dům s terasou, se zastavěnou plochou 100 m2, dispozicí 4+1 s prostornou vstupní halou. Přibližná celková užitná plocha domu činí 195 m2, podlahová plocha pak přibližně 163 m2. Zahrada je o výměře 644 m2 s další samostatnou garáží o výměře 30 m2. Rodinný dům se nachází v klidném místě mimo hlavní komunikaci.

- klidné místo k bydlení
- veškeré inženýrské sítě
- bazén s krytem
- ihned k nastěhování

První nadzemní podlaží se skládá z prostorné vstupní haly s krbovými kamny, velkého pokoje se sprchovým koutem a vstupem na zahradu. Dále je zde samostatná toaleta a prostorná komora, garáž a dílna.

Ve druhém nadzemním podlaží se nachází obývací místnost se vstupem na terasu, dva průchozí pokoje, kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou na míru se zabudovanou myčkou nádobí, elektrickou troubou, plynovým sporákem a digestoří. Dále prostorná koupelna s vanou a toaletou, chodba a komora.

Obvodové zdivo domu je zatepleno, veškeré rozvody vyměněny, na střeše je položen Bonský šindel. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Ohřev vody a vytápění je zajištěno plynovým kotlem.

Na zahradě se nachází bazén, menší terasa s posezením a další dílna. U vstupní brány byl přistavěn obytný prostor, který může sloužit pro společenské události nebo jako další prostor pro bydlení.

Zajištění výhodného financování je samozřejmostí.

Pro více informací nebo smluvení osobní prohlídky, mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.


Parametry domu

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Třešňová, Frýdek-Místek - Frýdek
ID
1246
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
195 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
163 m2
Plocha nemovitosti
774 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REGIO Reality, s.r.o.

náměstí Svobody 4, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Václav Kočvara DiS.

Václav Kočvara DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti