Prodej rodinného domu, Hradec Králové - Slezské Předměstí, Kaplířova, 104 m2

Kaplířova, Hradec Králové, Slezské Předměstí

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k domu

Nabízím vám k prodeji řadový rodinný dům v lukrativní a klidné lokalitě Hradce Králové, ulice Kaplířova. Dům se nachází v pěší dostupnosti jen pár minut od centra města, s výbornou dostupností k veškeré občanské vybavenosti a oblíbeným Šimkovým sadům. Například supermarket Kaufland máte hned za rohem.

Nemovitost leží v klidné jednosměrné ulici s rodinnou zástavbou, což zaručuje minimální provoz a bezpečné prostředí. Na pozemku o celkové výměře 483 m² se nachází dům o zastavěné ploše 95 m², garáž o zastavěné ploše 14 m² na kterou navazuje menší dílna a dřevěná kůlna na nářadí. Výhodou je pohodlný vjezd z ulice velkou branou přímo na pozemek a do garáže. Bez problémů zaparkujete tři auta.

Dům je zděný, jednopodlažní s obytným podkrovím. V přízemí se nachází obytný prostor o rozloze 72,72 m² a zahrnuje vstupní chodbu, prostorný obývací pokoj, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu a kuchyň s přímým vstupem na zahradu s pergolou. Podkroví nabízí obytný prostor o výměře 31,12 m², který je rozdělený na pokoj, komoru, kuchyňský koutu a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Před 10 lety proběhla částečná rekonstrukce domu a to zejména výměna plynového kotle a celkového rozvodu topení vedeném v mědi včetně deskových radiátorů, vestavba do podkroví a nové koupelny. Před rokem byla instalována nová kuchyňská linka, postaven nový plot z ulice včetně nové pojezdové brány. Současně byla položena zámková dlažba před garáží a kolem dom. Dům je napojený na vodovodní řád a kanalizaci. Na pozemku se také nachází studna pro zalévání zahrady.

Díky své poloze v Hradci Králové je dům výborně dostupný jak autem, pěšky, tak i městskou dopravou. V okolí se nachází školky, školy, obchody, restaurace i zdravotnická zařízení. Tento dům je ideální pro rodinné bydlení v klidném a přitom centrálním prostředí.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo prohlídku nemovitosti.
Certifikovaný realitní makléř Michal Parák

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Kaplířova, Hradec Králové, Slezské Předměstí
ID
211-NP04079
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
95 m2
Plocha nemovitosti
483 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michal Parák

Michal Parák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti