Prodej rodinného domu, Stříbro, Na Vinici, 206 m2

Na Vinici, Stříbro

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Stříbře

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Představujeme prodej slunného a výjimečně prostorného rodinného domu v lokalitě Na Vinici ve Stříbře. Zděný dům je umístěn v řadě typizovaných domů s orientací oken na východ a západ. Před domem je vjezd do garáže a malá předzahrádka, na východní straně je zahrada 213 m2 se zahradním domkem a krbem.
Dvoupodlažní rodinný dům má velkou obytnou plochu a v obou patrech prostornou lodžii, která plochu každého podlaží ještě rozšíří o 8,20 m2. Neobvyklá je plocha obývacího pokoje umístěného v přízemí, ten spolu s jídelním koutem zaujímá 35,8 m2 a celá západní stěna je prosklená s vchodem na lodžii. V přízemí je ještě zádveří, chodba, kuchyně (9,05 m2), WC, koupelna se sprchou a spíž. V prvním patře je prostorná chodba s úložnými prostory, toaleta, koupelna s vanou a čtyři pokoje, z nichž dva mají dveře na lodžii. Žádný pokoj není průchozí a všechny mají přímý vstup z chodby.
Celý dům je podsklepený. V suterénu je garáž, kotelna s kotlem na tuhá paliva, sklad, prádelna, sušárna, sklep a vstup na zahradu. Každé obytné podlaží zaujímá plochu cca 80 m2, sklep cca 60 m2. V případě potřeby lze jednoduchou změnou dispozice vytvořit dva samostatné byty - 2+1 v přízemí a 3+1 v 1.patře, přičemž bude zachován dostatek úložných prostor v obou podlažích.
Dům byl postaven před 44 lety a kromě kotle (stáří 3 roky) je v původním stavu. Je napojený na městský kanalizační i vodovodní řad, plyn je přiveden na hranici pozemku.
Stříbro je obec s rozšířenou působností, kromě úřadů, obchodů a služeb nabízí výborné dopravní spojení jednak ve směru Plzeň Mariánské Lázně - Cheb, ale i do okolních obcí (Černošín, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Kostelec atd.). Ve Stříbře i blízkém okolí je dostatek pracovních příležitostí. Doporučujeme prohlídku všem, kdo ocení velký prostor a variabilitu domu. S financováním bezplatně poradíme. Cena je včetně právního servisu a advokátní úschovy.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Na Vinici, Stříbro
ID
24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
194 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
206 m2
Plocha nemovitosti
358 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Hana  Kubincová

Hana Kubincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stříbře?

Podobné nemovitosti