Prodej chaty, Veverská Bítýška, 61 m2 (ID: 2303424)

Veverská Bítýška

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prověřené firmy v Veverské Bítýšce

Informace k domu

Pokud hledáte rekreační objekty v absolutní oáze klidu, ale zároveň blízko obce s kompletní občanskou vybaveností, nabízíme vám soubor hned DVOU CHAT ve Veverské Bítýšce.

Dřevěné chaty (Zastavěné plochy 41 m2 a 20 m2) jsou umístěny na vlastním pozemku (zahrada), který se nachází na "ostrově", který je z obou břehů obestoupen řekou Svratkou. Ač se chaty nachází cca 5 minut jízdy autem od obce Veverská Bítýška, uslyšíte zde pouze zvuky řeky a lesa. Chaty můžete rekonstruovat, případně zdemolovat a vystavit si zde nové, např. zděné o stejném objemu. Ve Vašem dohledu bude pouze zeleň a několik dalších chat. Dalším benefitem je i aktuální bezplatné využívání parcely 2133 viz ortofoto mapa ve fotogalerii. Taktéž se nabízí parcelace a odkup pouze jedné z chat.

Oba objekty jsou napojeny na elektřinu a obyvatelné. V případě zájmu na pozemku není problém vybudovat vrt/studnu. Přímo na pozemek se dostanete po zpevněné, ale nutno říci, že místy hrbolaté komunikaci. V obou objektech je dohromady 8 lůžek. Vytápění zajištují krby na tuhá paliva, ale není problém nainstalovat elektrický kotel a rozvody vytápění.

Jak již bylo zmíněno. Opravdový kousek se nachází centrum obce Veverská Bítýška, kde naleznete supermarket, večerku, lékaře a několik vyhlášených restaurací. V Brně (Bystrci) jste pak automobilem cca za 20 minut. Do Veverské Bítýšky se taktéž lze dostat autobusem IDS.

Provize je stanovena dle doporučeného sazebníku služeb České komory Realitních kanceláří a je hrazena kupujícím.

Budu se na Vás těšit na prohlídce!

Parametry domu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Veverská Bítýška
ID
00061
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
61 m2
Plocha nemovitosti
448 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Sucháček

Adam Sucháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Veverské Bítýšce?

Podobné nemovitosti