Prodej pozemku pro bydlení, Adamov, 808 m2

Adamov

8 063 840 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 430 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Adamově

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji jedinečnou stavební parcelu v obci Adamov nedaleko Českých Budějovic. Tato parcela se pyšní výjimečnou polohou na vrcholu kopce, odkud se rozprostírá nádherný výhled na českobudějovickou kotlinu. Pozemky s takto exkluzivním výhledem jsou v této oblasti vzácností, což z této nabídky činí mimořádnou příležitost, která se nemusí opakovat.

Inženýrské sítě (kanalizace, vodovod a elektřina) jsou přivedeny přímo na hranici pozemku. Stavební plocha je omezena na 30 % z celkové výměry, zatímco zbývajících
70 % musí být vyhrazeno pro soukromou zeleň, což zaručuje harmonii s přírodou. Pro tento pozemek je již připravena studie na výstavbu luxusního dvojdomu.

Pozemek má přímý přístup k obecní komunikaci a díky poloze na vrcholu kopce je jen mírně svažitý, což poskytuje skvělé možnosti pro budoucí výstavbu. Umístění na okraji obce, téměř na polosamotě, zároveň nabízí snadnou dostupnost do Českých Budějovic, které jsou vzdálené jen několik minut jízdy autem.

Adamov je malebná obec, kterou na první pohled zaujme pečlivě udržovaná náves s nově zrekonstruovanou budovou obecního úřadu, hasičskou zbrojnicí a mateřskou školou, což svědčí o výborné péči o rozvoj a vzhled obce. Tato lokalita je ideální pro ty, kdo hledají klidné a luxusní bydlení v těsné blízkosti přírody.

Zavolejte a pojďme se společně potkat v Adamově, kde budeme rozjímat nad krásou tohoto místa.

Parametry pozemku

Cena
8 063 840 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Adamov
ID
00073
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
808 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MYNARO.cz

Vodní 561/8a, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Mynář

Martin Mynář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Adamově (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti