Prodej rodinného domu, Všenory, Nad Rozcestím, 160 m2 (ID: 2303869)

Nad Rozcestím, Všenory, okres Praha-západ

Prověřené firmy v Všenorech

Informace k domu

K prodeji novostavba rodinného domu s výhledem, který neomrzí, Praha západ-Všenory

Nabízíme moderní luxusní novostavbu o dvou podlažích, která se vyznačuje jedinečnými výhledy do vzrostlé zeleně a atraktivním umístěním ve svahu. Výhledy na malebné kopce Brdských lesů si zamilujete a příroda Vám připraví krásnou podívanou po celý rok.

Dům má zastavěnou plochu 100 m² a obytnou plochu 160 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení, ale zároveň dům působí kompaktně.

V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj, propojený s moderní kuchyní a venkovní terasou, která skvěle navazuje na exteriér a nabízí ideální místo pro relaxaci a rodinné posezení. Ve spodním patře (dům je zasazen do svahu) najdete tři prostorné ložnice s velkými hliníkovými okny orientovanými do zahrady, které do interiéru vnáší dostatek denního světla. Z každé ložnice je výstup na terasu a zahradu.

Dům disponuje jednou koupelnou s oknem (přirozené světlo) s WC a vanou, dále 2x samostatným WC a odděleným sprchovým koutem.

Součástí domu je prostorná technická místnost v 1. PP, která pojme nejen technologii pro vytápění, ale i pračku, sušičku a další vybavení, které nechcete mít na očích. Na pozemku jsou k dispozici tři parkovací místa, ale i možnost umístění externího zahradního domku.

V nabídce naleznete přiložené vizualizace architektonických návrhů, které poskytují představu o možném uspořádání a designu domu.

Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, dům splňuje energetickou náročnost třídy B, zateplení 15cm polystyrénem a okna trojska. Zelená střecha. Je vybaven moderními technologiemi, jako je centrální ovládání topení, podlahové vytápění v 1. NP a videozvonek. Dešťová voda je sbírána do retenční nádrže a vodu lze dále využít na zálivku.

Pozemek je svažitý, nicméně najdete na něm prostornou terasu u ložnic v 1. PP., dostatek parkovacích ploch a možnost rozšíření terasy o okrasnou zahradu s BBQ, nebo např. vířivku či saunu.

Tento dům nabízí ideální kombinaci luxusu, moderní technologie a klidného bydlení se soukromým uprostřed zeleně. Dům čeká na nové majitele, jenž ocení blízkost přírody a výborné dopravní spojení s Prahou (možnost využití vlaku s 15 minutovým intervalem ve špičce).

Ve Všenorech najdete školku, základní školu (s velmi dobrou pověstí), fotbalový a hazénkářský klub, rybaření, bowling, fitness, dětského lékaře. Nově se buduje víceúčelové hřiště. Zrekonstruovaný kulturní dům Vám přinese kvalitní kulturní vyžití bez nutnosti dojíždění do Prahy.

Parametry domu

Cena
15 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Nad Rozcestím, Všenory, okres Praha-západ
ID
10946/5937
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
100 m2
Plocha nemovitosti
727 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Císařová

Jana Císařová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Všenorech?

Podobné nemovitosti