Prodej bytu 3+1, Milovice - Mladá, Spojovací, 61 m2

Spojovací, Milovice, Mladá

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc

(Cena je včetně právních služeb a provize RK)

Prověřené firmy v Milovicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji světlý prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 se dvěma balkony a sklepem (podlahová plocha včetně sklepa je 61,1 m2) ve 3. patře zrekonstruovaného bytového domu ve vyhledávané lokalitě obce Milovice, v těsné blízkosti přírody i rozmanité občanské vybavenosti. Moderní bytový dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2018. V současné době je ve fázi dokončení renovace bytových jednotek - nová podlahová krytina, sanita, přestěrkování a výmalba, osazení nových interiérových dveří. Tvoří jej vstupní chodba, dva pokoje, obývací pokoj, kuchyň a prostorná koupelna s wc. Orientace světových stran je západ a východ, na každé straně je umístěný jeden balkon.

Vizualizace v inzerci může sloužit jako inspirace pro vytvoření krásného a jedinečného bydlení.

V případě zájmu je možnost výběru z více typů jednotek – dispozice 1+1, 2+1, 3+kk nebo 3+1 různých výměr, s jedním nebo dvěma balkony. Rekonstrukce domu zahrnovala zateplení venkovní fasády a střechy, výměnu nových plastových oken a revitalizaci vnitřních prostor. Ke každému bytu náleží sklepní kóje v 1.PP a možnost užívání společné místnosti na ukládání kol a kočárků. Dům má vlastní centrální kotelnu s výkonem do 50 kW – zajišťuje jak ohřev TUV, tak vytápění (radiátory s termostatickými ventily a poměrovými měřiči tepla). V případě zájmu je možnost přikoupit si parkovací stání (3 minuty chůze od domu).
Obec Milovice disponuje kompletní občanskou vybaveností - nachází se zde mimo jiné největší a nejmodernější ZŠ Juventa (5 minut chůze), zábavně – naučný park Mirakulum (5 minut autem), v těsné blízkosti domu je několik dětských hřišť, in-line dráha, lesopark Juventský les. V dosahu několik mateřských školek, obchody, restaurace, kavárny, lékaři. Napojení na Prahu je rovněž velice praktické – 30 minut autem po dálnici D10, bus nebo přímé vlakové spojení Praha - Milovice. Lze financovat hypotékou, kterou Vám rádi zdarma vyřídíme. V případě více vážných zájemců si prodávající vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Budu se na Vás těšit na prohlídkách!

Parametry bytu

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Spojovací, Milovice, Mladá
ID
257-NP01218
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Cool

RE/MAX Cool

Roztylské náměstí 393/35, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Andrea Mixanová

Bc. Andrea Mixanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Milovicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti