Prodej rodinného domu, Křemže, 184 m2

Křemže

9 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 751 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Křemži

Informace k domu

Bydlení v srdci přírody s dostatkem soukromí a velkou zahradou – Chlum u Křemže.
Nabízíme prostorný dům s krásnou zahradou, který je skvělou volbou pro každého, kdo hledá pohodlí v malebném prostředí Blanského lesa, v blízkosti Křemže, nedaleko hory Kleť. Ať už jste rodina, pár nebo hledáte klidný prostor pouze pro sebe, tento dům vám nabízí vše, co potřebujete.
Přízemí zahrnuje velký obývací pokoj s kuchyní (47 m²), dvě světlé ložnice (16 m²), koupelnu, samostatné WC a technickou místnost. Z obýváku máte přímý vstup na jižně orientovanou terasu, kde si můžete užít relax na zahradě s dostatkem soukromí.
Podkroví s plochou 81 m² je rozděleno do 2 pokojů, které jsou připraveny pro dokončení a mezi pokoji je prostor pro další koupelnu se snadným napojením na inženýrské sítě. V současné době jsou oba pokoje kompletně zaizolovány s podbitím OSB deskami. Tento prostor nabízí flexibilitu a možnost přizpůsobení podle vašich potřeb.
Kryté parkovací stání o rozloze 30 m² zajistí komfortní parkování.
Dům byl postaven v roce 2013, je energeticky úsporný (třída A), vybaven podlahovým vytápěním, plastovými okny s trojsklem, krbovými kamny a elektrokotlem, což zajišťuje nízké náklady na provoz. Vlastní filtrovaná voda dále přispívá k udržitelnému a ekologickému provozu. K zalévání zahrady slouží podzemní a nadzemní nádoba na dešťovou vodu. Zahrada nabízí vyvýšené záhony pro pěstování rostlin.
Přívod plynu na hranici pozemku.
Klidná lokalita v dosahu školy a školky dělá z tohoto domu perfektní místo pro pohodlný život blízko přírody.
Přijďte se podívat a objevte svůj nový domov!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107304.

Parametry domu

Cena
9 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Křemže
ID
N107304
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
184 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
742 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Šárka Janáková

Šárka Janáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křemži?

Podobné nemovitosti