Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Řeporyje, Mládkova, 1163 m2

Mládkova, Praha 5 - Řeporyje

16 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 540 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právních služeb.)

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k pozemku

I tak, jako na prvním obrázku, může vypadat v Praze Váš ranní pohled z terasy.

Hledáte výjimečné místo pro život, kde zapomenete na městský shon, budete obklopeni nádhernou přírodou s překrásným výhledem na protější kopec s loukami, lesíky, pastvinami, vinoucím se lesem kolem celé parcely v naprostém soukromí uprostřed velkoměsta?

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout pozemek obdélníkového tvaru pro výstavbu rodinného domu o celkové ploše 1.163m2 atraktivní svým umístěním na jižním svahu Přírodního parku Prokopského a Dalejského údolí, v městské části Řeporyje, Prahy 5, ul. Mládkova s plnou občanskou vybaveností a výbornou dopravní obslužností – 5 minut chůze na autobus, 5 minut vozem na metro B – Luka (parkování bez omezení u metra), vlakem na Smíchovské nádraží 13 minut. Prokopským údolím je vedena železniční linka S6.

Na pozemku stojí dům – stavba pro rodinnou rekreaci, která je celoročně užívána. Nový majitel se nemusí obávat, než vyřídí případná stavební povolení, že by neměl, kde hlavu složit. Parcela je zásobována pitnou vodou z vrtu, v blízkosti je i obecní studna. Elektřina na pozemku přivedena. Odpad sveden do betonové jímky. Je možno vybudovat vlastní čističku odpadních vod. Celý pozemek je oplocen. Možnost 3 parkovacích stání a venkovní parkovací stání.

Pozemek je určen pro výstavbu rodinného domu o zastavitelné ploše 109m2 + 10% s 2.NP. Příjezdová cesta je zpevněná.

Parcela je umístěna na nádherném celodenně osluněném místě, vzrostlé jehličnany – cedry, listnaté stromy, keře, obklopena zelení, velmi příjemná rezidenční lokalita uprostřed čisté přírody. Pouze jeden soused 50metrů od domu, což novému majiteli nabízí naprosté soukromí.

K relaxaci a aktivnímu odpočinku nový majitel využije právě výjimečnost polohy pozemku - procházek Přírodního parku Prokopského a Dalejského údolí, cyklostezek, naučných stezek, apod.

Doporučuji – velmi vyhledávaná a oblíbená oblast se silným občanským zázemím. Klidná část Prahy 5 s vynikající dopravní dostupností do centra, která perfektně naplňuje požadavky současného bydlení a aktivního moderního městského života.

Atmosféra místa je velmi těžko popsatelná, je naprosto jedinečná. Pokud chcete tuto oázu klidu, která pohladí na duši navštívit, ozvěte se.

Parametry pozemku

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Mládkova, Praha 5 - Řeporyje
Plocha nemovitosti
1163 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milena Krahulcová

Milena Krahulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 5?

Podobné nemovitosti