Prodej bytu 3+kk, Víchová nad Jizerou, 74 m2 (ID: 2304604)

Víchová nad Jizerou

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Víchové nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme mezonetový apartmán, který tvoří polovinu domu v klidné části obce Víchová nad Jizerou v podhůří Krkonoš.

Nízkoenergetický apartmán o dispozici 3+kk s užitnou plochou 74 m² v moderní dřevostavbě se zahradou 464 m2 představuje stylové a pohodlné bydlení.

Najdete zde světlou obývací místnost s kuchyňským koutem, která se stane centrem dění. Dvě ložnice zajišťují dostatek soukromí a komfortu pro celou rodinu nebo hosty. Dvě koupelny s toaletou a saunou pro maximální pohodlí a relax. V domě se také nachází místnost s vlastním vchodem pro uskladnění sezónních věcí.
V celém domě je vybudované podlahové vytápění a v obývacím pokoji je připravena krbová vložka pro zútulnění chladných dní.
K apartmánu patří zahrada o rozloze 464 m², kde si můžete vytvořit svoji oázu klidu, ať už pro grilování s přáteli nebo jen tiché rozjímání na čerstvém vzduchu. Parkovací stání je přímo u domu.

V obci se nachází Základní i Mateřská škola a v 4 km vzdáleném městě Jilemnice naleznete veškerou občanskou vybavenost jako je nemocnice, obchody, vlakové nádraží, bazén, kultura a jiné.

Klidné prostředí je ideální místo pro milovníky přírody a aktivního života. V blízkosti jsou turistické stezky a cyklostezky. Možnost zimních radovánek do 15 minut jízdy autem se sjezdovkami a běžeckými trasami je nespočet.

Přijďte se podívat, nadechněte se čerstvého horského vzduchu a zažijte tu pravou atmosféru Krkonoš.

Parametry bytu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Víchová nad Jizerou
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Linda Kellerová

Linda Kellerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Víchové nad Jizerou?

Podobné nemovitosti