Prodej chaty, Šumvald - Břevenec, 45 m2

Šumvald, Břevenec

1 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 577 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Šumvaldě

Informace k domu

Sháníte místo pro relax a pohodu ? Klid v přírodě ? Exkluzivně Vám nabízíme chatku v chatové oblasti Břevenec - Šumvald nedaleko Uničova. Zastavěná plocha 45 m2, celková plocha pozemku 697 m2. Dům je zděný s dřevěnou přístavbou, vytápění krbem. Ohřev vody el. bojlerem (voda z potoka). Obecní voda a kanalizace je přivedena k chatce, možno okamžitě napojit.
V přízemí se nachází chodba a schodiště, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, obývací pokoj s krbem a sedací soupravou, kuchyňská linka s plynovým sporákem. V podkroví jsou 3 postele. Součástí domu jsou dva úložné prostory na nářadí.
Chatová oblast Břevenec je obklopena lesy a poskytuje maximální klid. Do Olomouce je to 37 km, do Šumperka 23 km a do Rýmařova 15 km. V komfortní vzdálenosti jsou lesy a možnost cykloturistiky. V okolí je mnoho turistických cílů a lyžařských středisek (Karlov, Praděd, Stará Ves, Kopřivná atd.)
Možnost financování lze zajistit ve spolupráci s naším hypotečním poradcem bez poplatku.

Parametry domu

Cena
1 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Šumvald, Břevenec
ID
00049
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
34 m2
Plocha nemovitosti
697 m2
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Petr Šoustal

Ing. Petr Šoustal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Šumvaldě?

Podobné nemovitosti