Prodej zemědělské usedlosti, Prosetín - Malinné, 234 m2 (ID: 2305188)

Prosetín, Malinné

5 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 253 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Prosetíně

Informace k domu

Prodej zemědělské usedlosti v Malinném u Prosetína

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům v malebné obci Malinné, v katastrálním území Prosetín u Hlinska. Tato nemovitost obsahuje dvě bytové jednotky (4+1, 140 m² a 3+1, 94 m²) rozložené ve dvou nadzemních podlažích, přičemž každá má možnost samostatného vchodu.
V roce 2022 proběhla rekonstrukce bytu v přízemí. K domu náleží také řada hospodářských budov.
Dům se nachází na prostorném pozemku o celkové výměře 3 177 m², který nabízí velký potenciál pro další rozvoj nebo zahradničení dle představ nového majitele.
Klidná lokalita obce Malinné zaručuje dokonalé soukromí a příjemné prostředí pro rodinný život. Tato jedinečná nemovitost je ideální pro vícegenerační bydlení, skvělou investici nebo pro ty, kteří hledají klid a prostor na vlastním pozemku v blízkosti přírody.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku s naším makléřem. Rádi vám také pomůžeme s výhodným financováním prostřednictvím našich hypotéčních specialistů.

Parametry domu

Cena
5 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Prosetín, Malinné
ID
880910
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
234 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
3177 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Muzikář

Martin Muzikář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Prosetíně (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti