Pronájem bytu 2+1, Olomouc, Ibsenova, 82 m2

Ibsenova, Olomouc - Povel

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Připravili jsme pro Vás možnost pronájmu nově zrekonstruovaného mezonetového bytu 2+1 o podlahové ploše 82,55 m2, který se nachází v těsné blízkosti městské parku Smetanovy Sady na ulici Ibsenova, městská část Povel, Olomouc.
Jedná se o mezonetový byt nacházející se v menším bytovém domě o čtyřech bytových jednotkách, který prošel v uplynulých letech kompletní rekonstrukcí. Samotný byt se skládá z pokoje/ložnice v 1.NP se samostatným vstupem ze společné chodby, dále se po vnitřním dřevěném schodišti dostanete do části v 1.PP, kde se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou do tvaru U, vyrobenou na míru s veškerými vestavěnými spotřebiči (granitový dřez + baterie, indukční varná deska, digestoř, el. trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem) a dostatkem prostoru pro jídelní stůl, prostorný obývací pokoj přístupný z kuchyně, využitelný i jako ložnice (manželská postel + případně jednolůžko, nebo tři jednolůžka), dále předsíň se vstupem na společnou chodbu a přístupem na samostatné wc a do velkoryse řešené koupelny s dvěma umyvadly, vanou, zděným sprchovým koutem, která je dále vybavena otopným žebříkem s el. topnou tyčí, odtahem par, pračkou a sušičkou. V celém bytě byly použity nadstandardní vybavovací prvky, jako kvalitní vinylové podlahy v obytných místnostech, velkoformátová dlažba, kvalitní vinylové schodiště, značková sanita, atd. Systém vytápění - centrální plynový kondenzační kotel - teplovodní podlahové topení v celém bytě ovládané termostatem. Dále je v celém bytě instalována rekuperace - řízené větrání. V těsné blízkosti supermarket Lídl, městský park a centrum města, obchodní centrum Šantovka 13minut pěšky. Autobusové zastávky do všech směrů do 3minut, tramvaj do 5minut. Byt je tak vhodný pro kohokoliv, kdo vyžaduje klidné pohodlné bydlení s dosahem centra města a veškerých služeb. Vhodné např. jako manažerský byt (pokoj v 1.NP možné využít i jako kancelář), studentský byt (až 5 osob), pár s požadavkem většího prostoru k bydlení. V domě bydlí alergici, proto prosíme zájemce bez zvířat. Volný od 1.11. 2024, nebo po domluvě dříve. Nájem činí 15.000,- Kč, dále inkaso 3.000,- Kč vč. elektřiny. U této nabídky majitel požaduje tříměsíční vratnou kauci (lze rozložit, v případě prověření solidnosti zájemce i snížit), provizi rk hradí majitel.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Ibsenova, Olomouc - Povel
ID
PronIbsenova1781
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti