Prodej rodinného domu, Ostravice, 226 m2

Ostravice

8 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 176 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ostravici

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Ostravice, jen 7 km od vrcholu Lysé hory, s pozemkem o rozloze 4124 m². Dům nabízí překrásný výhled na pohoří v nadmořské výšce 500 m n. m. Místo je tiché, s výhledem na Smrk, a poskytuje naprosté soukromí.

Jedná se o samostatný cihlový rodinný dům před rekonstrukcí, vhodný pro komfortní bydlení, rodinu či jednotlivce, s dostatkem prostoru pro soukromí i společenský život.

Dům je dvoupodlažní, podsklepený, orientovaný východ-západ, s celkovou zastavěnou plochou 113 m². Dispozičně nabízí více než 5 pokojů plus přístavby. Interiér je původní, s tradičními prvky, jako jsou vysoké stropy a dřevěná okna. Vytápění je zajištěno centrálním kotlem a kamny na tuhá paliva.

Pozemek o rozloze 4124 m² je mírně svažitý, částečně oplocený, s krásnou zahradou osázenou okrasnými i ovocnými stromy. Na pozemku se nachází studna s hloubkou 3,8 m. Odpad je řešen pomocí jímky a příjezd k domu je po asfaltové vozovce. Okolní příroda nabízí široké možnosti pro turistiku, cyklistiku a relaxaci v přírodě. Necelých 4000 m² pozemku je v územním plánu označeno jako stavební.

Jedná se o velmi specifickou nemovitost, a proto v případě zájmu rádi poskytneme více informací.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Ostravice
ID
0553
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
226 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
4124 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Chlebek

Josefa Václava Sládka 41, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Chlebek

Lukáš Chlebek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravici?

Podobné nemovitosti