Prodej chaty, Brno, 36 m2 (ID: 2305865)

Brno-Líšeň

1 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 577 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Brně

Informace k domu

Představte si místo, kde vás každý den probudí zpěv ptáků a šum lesa. Chata zasazená hluboko v srdci přírody vám nabídne nejen dokonalý úkryt před světem, ale i naprosté soukromí. Pokud hledáte klidné místo daleko od ruchu civilizace, tato chata s rozlohou 36 m2 a rozlehlým pozemkem o 6690 m2 je přesně tím pravým pro vás.

+ podlahová plocha 36 m2
+ pozemek 6690 m2
+ dispozice 2+1
+ naprosté soukromí
+ solární panely
+ zachovalý stav
+ 30 minut od Brna

Dispozice 2+1 zahrnuje příjemný obývací pokoj s krbovými kamny, která bez problému vyhřejí celou chatu. Obývací pokoj dále navazuje na kuchyni s jídelním stolem, ze které vedou schody do podkroví. Podkroví je zateplené a zajišťuje příjemné klima v každém ročním období.

Ať už hledáte rodinný víkendový dům, místo pro rekreaci nebo investiční příležitost, tato chata má potenciál. Elektřinu v chatě zajišťují tři solární panely, což nabízí ekologické bydlení uprostřed přírody. K dispozici je také sklep pro uložení nezbytností a kůlna pro uskladnění dřeva, které si můžete zpracovat přímo na vlastním pozemku.

Navzdory tomu, že jste v srdci lesa, chata má dobré spojení s civilizací. Autobusová zastávka Říčky je jen 1,3 km daleko a za 30 minut se dostanete do centra Brna. Milovníky přírody jistě potěší množství atraktivních cílů v okolí – například archeologická lokalita hradisko Chochola, jeskyně Pekárna nebo rybník Hornek, který je vzdálen pouhých 10 minut chůze. V blízkosti chaty je k dispozici vyhlášená restaurace U jelena. O zbytek občanské vybavenosti se postará obec Mokrá-Horákov.

Pokud toužíte po místě, kde můžete být skutečně sami a v harmonii s přírodou, tato chata nabízí jedinečnou příležitost. Přijďte si ji prohlédnout a nechte se unést atmosférou tohoto místa. Rada vám ji představím osobně na prohlídce.

Parametry domu

Cena
1 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Brno-Líšeň
ID
01205
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
36 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
6690 m2
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Neupravená
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Elena Hřebabecká

Ing. Elena Hřebabecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Brně?

Podobné nemovitosti