Prodej rodinného domu, Třinec - Guty, 266 m2 (ID: 2306235)

Guty

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.)

Prověřené firmy v Třinci

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi dvoupodlažní rodinný dům s podsklepením o dispozici 6+1 v Třinci - Gutech. V domě o celkové výměře 350 m2, se nachází šest pokojů, dále kuchyň, chodba, dvě koupelny a WC,komory, dvojgaráž, prostorné sklepní prostory včetně dílny, kotelny, prádelny a sušárny.

Vytápění kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Rodinný dům je napojen na vodovod z vlastní studny(nový vrt v roce 2022), kanalizaci do jímky na vyvážení a NN. Celková plocha pozemku je 966 m2.

Rodinný dům je užíván od roku 1980, v roce 2022 byla provedena oprava střechy, nátěr fasády včetně podhledů a nové zábradlí na balkoně. V domě potom byly
vyměněny částečně nové povrchy podlah v pokojích v 1.NP.

Guty jsou podhorskou vesničkou nacházející se v podhůří Beskyd. Z horní části Gutů je výhled na okolní krajinu, např. na Český Těšín, Ropici, Smilovice, Nebory nebo Třinec, příp. až na vrcholky české strany hory Čantoryje.

V Třinci je výborná občanská vybavenost, v městské části Guty se nachází obchod a restaurace. Pravidelné spojení do centra Třince je zajištěno pomocí autobusové hromadné dopravy ze zastávky umístěné cca 300 m od domu.

Průkaz energetické náročnosti nemáme aktuálně k dispozici, proto inzerujeme dle zákona v energetické třídě G. Těšíme se na Vaší návštěvu.



.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Guty
ID
1116/4500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
266 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
153 m2
Podlahová plocha
266 m2
Plocha nemovitosti
966 m2
Plocha zahrady
807 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Kamil Dolinek

Kamil Dolinek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třinci?

Podobné nemovitosti