Prodej rodinného domu, Světice, 122 m2

Světice

11 770 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 092 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Světicích

Informace k domu

Rodinný dům se nachází na adrese Světice č.p. 471 (Říčany centrum 3 km, Praha-Opatov 19km).

Z obce Světice je přímé spojení vlakem do centra Prahy, cesta do stanice Praha-Hostivař trvá 16 minut, cesta do stanice Praha hlavní nádraží trvá 30 minut! Stanice vlaku je vzdálena 1,2 km od domu. Přímo v obci je plná základní vybavenost, tedy školka, škola pro první i druhý stupeň a moderní sportoviště.

Rodinný dům se nachází v centrální části, přitom zcela mimo automobilovou dopravu. Poloha domu je na konci slepé ulice, od domu ke škole (250 metrů) vede stezka pro pěší, druhá budova školy je vzdálena 500 metrů od domu.

Dům byl postaven na vyvýšeném místě, z oken domu je tak pěkný / nezastíněný výhled, z terasy okolní zástavba příjemně ustupuje, nejedná se o klasický satelit (byla zastavěna proluka v původní části obce).

Rodinný dům je napojený na veřejný rozvod vodovodu, kanalizace a elektro, topení i ohřev vody je prostřednictvím tepelného čerpadla (vzduch - voda). V celém domě je tak podlahové topení + zásobník na teplou užitkovou vodu 220 litrů. Obvodové zdivo má celkových 45 cm = 30 cm zdiva + 15 cm tepelné izolace. Obývací pokoj s kuchyňským koutem mají výměru 41 m2, v každém patře je koupelna s WC, pokoje v prvním patře neomezují šikminy, úložný prostor nabízí půda přístupná po rozkládacích schodech; dům má praktickou dispozici, plány s výměrou jednotlivých místností přikládáme do fotodokumentace.

Doporučujeme návštěvu místa, též vás domem rádi provedeme!

Parametry domu

Cena
11 770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Světice
ID
918737
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
406 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Kocourek

Michal Kocourek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Světicích?

Podobné nemovitosti