Prodej sadu/vinice, Novosedly, 9947 m2

Novosedly

1 193 640 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 689 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Novosedlech

Informace k pozemku

V exkluzivním zastoupení vlastníka nabízím k prodeji jedinečný vinohrad ve vyhlášené viniční trati Slunečná v katastrálním území Novosedly na Moravě, nacházejícím se nedaleko Mikulova, v srdci z nejlepších vinařských oblastí jižní Moravy.

Tento vinohrad je ve vynikajícím stavu a má za sebou 20 let pečlivé péče. Osázen je 3 300 hlavami vinné révy, které zahrnují dvě vysoce kvalitní odrůdy: Ryzlink rýnský, který tvoří dvě třetiny, a Muškát Ottonel, který tvoří zbývající třetinu.

Vinohrad je vybaven moderními plastovými sloupky, což zajišťuje jeho dlouhodobou stabilitu a minimální potřebu údržby. Navíc je momentálně propachtován za velmi výhodných podmínek, takže poskytuje stabilní a okamžitý příjem. To z něj činí ideální volbu pro investory, ale i pro ty, kteří chtějí v budoucnu začít či rozšířit své vlastní vinařství s minimálními počátečními starostmi.

Díky umístění ve viniční trati Slunečná, která je známá svými příznivými podmínkami pro pěstování vinné révy, má tento vinohrad mimořádný potenciál pro výrobu vysoce kvalitního vína. V kombinaci s oblíbenými odrůdami, které nabízí, jde o skvělou příležitost pro všechny milovníky vinařství i investory, hledající dlouhodobou hodnotu.

V katastrálním území Novosedly na Moravě na LV 1294 se jedná o tento pozemek:
Parc. č. 5616/54 – 9 947 m2 – orná půda, fakticky využíváno jako vinice

Pokud hledáte investici do špičkového vinohradu s okamžitým výnosem a vysokým potenciálem, je tato nabídka přesně pro Vás.

V případě zájmu či dotazů mě neváhejte kontaktovat!

V případě více zájemců bude upřednostněna nejvyšší nabídka.

Hledáte však něco jiného? Zajímá Vás investice do zemědělské půdy? Chcete znát hodnotu Vašich zemědělských nemovitostí? Máte nevýhodně nastavenu pachtovní smlouvu? Zemědělské půdě se věnuji 10 let, neváhejte se proto na mne nezávazně obrátit zde nebo prostřednictvím mých webových stránek www.tomasvalka.cz a rád Vám pomohu.

Parametry pozemku

Cena
1 193 640 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Novosedly
Plocha nemovitosti
9947 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Válka

Ing. Tomáš Válka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje sadů/vinic v Novosedlech (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti