Prodej bytu 2+1, Karviná, Dačického, 60 m2

Dačického, Karviná - Ráj

1 370 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 529 Kč /za měsíc

(mimo úschovu financí 4.235,-Kč a poplatku na BD 5.000,-Kč)

Prověřené firmy v Karviné

Informace k bytu

Hledáte byt s velkou zasklenou lodžií?

Nabízíme Vám ke koupi družstevní byt o velikosti 2+1+ velká prostorná lodžie/60 m2 na ul. Dačického v Karviné - Ráji. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí v panelovém domě, který prošel revitalizací. Dům je v energetické třídě B - velmi úsporná.

Byt je v původní stavu vhodný k celkové rekonstrukci. Pokoje jsou neprůchozí a prostorné. Z obývacího pokoje, který je na jižní stranu je výstup na prostornou zasklenou lodžií, která Vám nahradí terasu. Ložnice je s orientací na sever. Takže ideální ke spánku.

Měsíční náklady pro 1 osobu činí 4.641,-Kč a z toho fond oprav je ve výši 1.945,-Kč.

Místo, ve kterém se byt nachází, je velmi fajn pro rodinku s dětmi. U domu máte Základní a Mateřskou školu Prameny, dětské prolézačky, 10 minut procházkou jste na náměstí či v parku v Karviné, .Kousek je nemocnice či autobusové zastávky.

Pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či pište. S financováním Vám může poradit náš nezávislý úvěrový specialista pan Ing. Aleš Bogocz s praxí od roku 2006.

Parametry bytu

Cena
1 370 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
mimo úschovu financí 4.235,-Kč a poplatku na BD 5.000,-Kč
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Dačického, Karviná - Ráj
ID
202413958
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Karviné?

Podobné nemovitosti