Prodej rodinného domu, Hanušovice, Jesenická, 155 m2

Jesenická, Hanušovice

5 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 593 Kč /za měsíc

(Cena k jednání - nabídněte!)

Prověřené firmy v Hanušovicích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nádherná prostorná velmi útulná prvorepubliková vila po kompletní rekonstrukci. Ihned k nastěhování. První patro tvoří byt skládající se z prostorného obývacího pokoje, druhého pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny, chodby a WC.

V obývacím pokoji jsou nově instalovaná kvalitní výkonná krbová kamna ABX které tvoří srdce domu a dělají příjemnou atmosféru. Krbová kamna jsou napojena na ústřední vytápění celé vily. Jsou dimenzovaná na polena 0,5m což je velmi praktické a levné řešení vytápění.

Druhé patro tvoří druhý samostatný byt skládající se z obývacího pokoje, druhého pokoje, zajímavé zimní zahrady orientované na jih s nádherným výhledem na rozlehlé lesy, prostorné kuchyně, koupelny chodby a WC.

Vila má nevyužité půdní prostory kde je možné vybudovat prostorný podkrovní byt. Střešní konstrukce je ve výborném stavu.

Součástí vily je nevyužita dílna o velikosti 4,8X4,5m.

Vila je částečně podsklepena. Sklepy mají kvalitní poměrně vzácnou cihlovou dlažbu. Ve sklepě je technické zázemí. Plynový kotel pro ohřev vody a jako záložní zdroj vytápění, boiler a odpojený nevyužívaný kotel na tuhá paliva.

Vila prošla před 3 lety kompletní nákladnou rekonstrukcí. Elektřina je v mědi, odpady i voda jsou v plastu, všude plastová okna, kompletní dlažba obklady atd.

Na pozemku je prostorná dřevostavba dříve sloužící jako sušárna dřeva. Dnes slouží pro uložení jízdních kol, lyží atd.

Kolem vily je okrasná zahrada. Na druhém konci pozemku je užitná zahrada se skleníkem.

V okolí je malebná krajina s chráněnými přírodními památkami. Kousek je turistické středisko Dolní Morava, přírodní park Králický sněžník, Ramzová atd. Cyklistika, pěší turistika, lyžování. Vila jde proto velmi dobře využívat pro turistické ubytování.

Hanušovice jsou poklidná obec u Šumperku v malebné krajině s kompletní občanskou vybaveností a výbornou dostupností veřejné dopravy. Je to železniční uzel na Jeseník, Šumperk, Králiky.

Parametry domu

Cena
5 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání - nabídněte!
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Jesenická, Hanušovice
ID
00124
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
179 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
172 m2
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
1664 m2
Plocha zahrady
1233 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hanušovicích?

Podobné nemovitosti