Pronájem bytu 1+kk, Plzeň, Studentská, 3553 m2

Studentská, Plzeň

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(V ceně nájemného internet 500,- Kč, a 1.000,-Kč parkovací místo/měsíc. Dále nájemce hradí zúčtovatelné zálohy na topení, vodu včetně jejího ohřevu + e)

Prověřené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu krásný, světlý byt o dispozici 1+kk a celkové užitné ploše 40 m² (včetně balkónu) ve 2. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem v ulici Studentská, v městské části Plzeň-Bolevec.

Jedná se o novostavbu cihlového bytového domu s výtahem a vlastním parkovacím stáním za závorou před domem. Samotný byt nabízí pohodlné a účelné bydlení díky výbornému dispozičnímu řešení. Z centrální předsíně s vestavěnými skříněmi a pracovním místem je vstup do koupelny s toaletou, sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem, topným žebříkem a pračkou. Dále vcházíme do prostorné místnosti (22,6 m²), která je rozdělena na část kuchyně s kuchyňskou linkou, indukční deskou, vestavěnou troubou, digestoří, lednicí a myčkou, stolem a dvěma židlemi. Prostor je předělen sedací soupravou na zónu odpočinku a je zde také postel. Přes francouzské okno, zajišťující dostatek denního světla, je vstup na balkón (7 m²), který je po celé šířce pokoje.

Podlahovou krytinu v koupelně a v předsíni tvoří dlažba, v kuchyni/obývacím pokoji je položen vinyl. Byt se pronajímá zařízený, jak je vidět na fotodokumentaci. V obývacím pokoji je vyveden optický kabel na internet. K dispozici je nájemníkům také prostorná sklepní kóje s oknem na patře před bytem. Topení je zajištěno dálkově kotelnou.

Lokalita nabízí výbornou občanskou vybavenost: supermarket Billa je v těsné blízkosti domu, nedaleko se nachází nová nákupní zóna a Hypermarket Globus. V okolí jsou také základní škola a mateřská škola, což je ideální pro rodiny s dětmi. Blízký nájezd na městský okruh zajišťuje rychlé napojení na dálnici D5. Kousek od domu je autobusová zastávka a tramvajová linka č. 4, ze které se za 10 minut dostanete do centra Plzně. Také jsou zde skvělé podmínky pro sportovní vyžití a odpočinek, v nedalekém okolí Kamenný rybník či Bolevecký rybník.

Výše čistého nájemného činí 11.000 Kč/měsíc, internet 500 Kč, parkovací místo 1.000 Kč, celkem 12.500 Kč. Dále nájemce hradí 4.000 Kč/měsíc jako zúčtovatelné zálohy na topení, vodu včetně jejího ohřevu a elektřinu. Celkové měsíční náklady jsou ve výši 16.500 Kč. Kauce ve výši 20.000,- Kč. Odměna realitní kanceláři ve výši 12.500,- Kč (jeden nájem).

Maximální obsazenost je jedna osoba, ideálně jako manažerský byt. K dispozici ihned. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
V ceně nájemného internet 500,- Kč, a 1.000,-Kč parkovací místo/měsíc. Dále nájemce hradí zúčtovatelné zálohy na topení, vodu včetně jejího ohřevu + e
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Studentská, Plzeň
ID
0101
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
3553 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti