Prodej pozemku pro bydlení, Dříteč, 1191 m2

Dříteč

8 098 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 593 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Dřítči

Informace k pozemku

Hledáte ideální místo pro výstavbu luxusního rodinného domu, který kombinuje eleganci a klid v prostředí přírody? Pak se podívejte na tento výjimečný stavební pozemek o rozloze 1191 m2, nacházející se v samém srdci Pardubického kraje, jen pár kroků od prestižního golfového resortu Dříteč.

Váš golfový sen na dosah:
Jen několik metrů od pozemku se rozprostírá špičkový 18 jamkové golfový hřiště, které přitahuje golfisty z celé republiky. Milovníci golfu mohou užívat luxusu prakticky přímo u svého domova a začít svůj den skvělou partií golfu s nádherným výhledem na okolní přírodu.

Jedinečné soukromí a klid:
Tento krajový pozemek zajišťuje maximální soukromí díky své strategické poloze. Přímo za pozemkem začíná příroda, což zaručuje ničím nerušené chvíle odpočinku a pohody. Představte si ranní šálek kávy s výhledem na rozlehlé louky, lesy a golfové greeny.

Okouzlující lokalita:
Pozemek se nachází jen 20 minut od Pardubic a Hradce Králové, což umožňuje snadný přístup ke všem potřebným službám a zázemí. V okolí si můžete užít bohatou nabídku volnočasových aktivit – od pěších a cyklistických výletů až po relaxaci v blízkých wellness centrech či místních restauracích, kde můžete ochutnat regionální lahůdky.

Další výhody lokality:

• Kouzlo přírody: Užijte si nekonečné procházky po okolních lesích a loukách, krásné výhledy na kopce a rybníky.
• Sport a relaxace: Kromě golfu je zde možnost jízdy na kole, tenisu nebo relaxace ve wellness centru přímo v golfovém resortu.
• Vynikající dopravní dostupnost: Blízkost hlavních silničních tahů zajišťuje skvělou dostupnost, a přitom vás nebudou rušit zvuky velkoměsta.

GPS souřadnice pozemku: 50.1098194N, 15.8164661E

Tento pozemek je ideální investicí pro ty, kteří si chtějí splnit sen o luxusním bydlení v jedinečné lokalitě, která propojuje sport, přírodu a klid. Nenechte si ujít tuto příležitost a postavte si svůj vysněný domov v srdci přírody, s golfem přímo za rohem!

Parametry pozemku

Cena
8 098 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Dříteč
ID
00090
Plocha nemovitosti
1191 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

David Dvořáček - Reality

Jana Černého 545/48, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Dvořáček

David Dvořáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dřítči?

Podobné nemovitosti