Prodej rodinného domu, Růžďka, 150 m2 (ID: 2307082)

Růžďka, okres Vsetín

1 650 000 Kč HYPOTÉKA od 7 863 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Růžďce

Informace k domu

Prodej domu k přestavbě na 3 bytové jednotky

Hledáte rodinný dům, který by šel snad snadno rozdělit na tři bytové jednotky ? Možná jste našli na adrese Růžďka 237, tento dům disponuje třemi vlastními vchody a po menších úpravách, dobudovaní sociálního zařízení, přípojky kanalizace, vytápění lze pronajímat tři jednotky nezávisle na sobě, kde lze po cca 1 milionové investici počítat s nájemným přes 20 000 kč/měs., tedy výnosovým procentem okolo 10 %. Nebo rekonstrukce, rozdělení a následný prodej po jednotlivých bytových jednotkách ?
Dispozičně:
V přízemí, při vstupu ze dvorku je umístěn byt 2+1 v původním stavu s koupelnou a schodištěm, které vede do horního patra. V tomto patře je umístěn další byt 2+1 se samostatným vstupem z obecní cesty. Třetí segment této nemovitosti na prodej představuje menší mezonetový byt s původním vybavením, dispozičně řešený jako malá 3+1. Z hlediska interiéru zde dominují dřevěné obklady, přičemž tato bytová jednotka je umístěna z boční strany nemovitosti. Menší mezonet „třiplusjednička“ zaujme vstupem na rozlehlý balkon, ze kterého se vám otevře výhled přímo do korun stromů a na protější lesy.
Na dvoře domu je spousta místa pro parkování. Na dvorku jsou 4 kůlny, které můžou po vymezení obyvatelé jednotlivých bytů využívat např. jako příruční sklad, nebo dílnu.
V případě zájmu je zde možnost přikoupit také vedlejší podsklepenou chatu s pozemkem o výměře 123 m², která je hned přes cestu.
Je jen na vás jestli bazén s krytem a filtrací a dřevěný altán s posezením budou využívat všichni obyvatelé domu, nebo např. jenom obyvatelé největšího bytu.
Vybudujte si v Růžďce své malé, soukromé impérium. Obec s 900 obyvateli je vzdálená pouze 11 km od Vsetína jedním směrem a druhým směrem 12 km od Valašského Meziříčí. Větší města poskytují kulturní vyžití či pracovní příležitosti, ale pokud jde o občanskou vybavenost, vše potřebné najdeme i v samotné vesnici, ať už je to MŠ, ZŠ, obchod nebo ordinace lékaře. A k přehradě Bystřička, kam se v létě za přírodním koupáním a zábavou na čerstvém vzduchu sjíždějí lidé z blízkého i dalekého okolí, se můžete vydat jak autem, tak pěšky, protože z domu to budete mít pouhých 6 km.
Chcete to celé vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu. Na viděnou v Růžďce.

Parametry domu

Cena
1 650 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Růžďka, okres Vsetín
ID
2416
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
76 m2
Plocha nemovitosti
451 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Tomáš Surovec

Tomáš Surovec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Růžďce?

Top nabídky

Podobné nemovitosti