Prodej chalupy, Chvalatice, 86 m2

Chvalatice

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Chvalaticích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji kouzelnou chalupu v obci Chvalatice, jen 500 metrů od Vranovské přehrady. Tento jedinečný objekt o dispozici 3+1 o podlahové ploše 86 m2 nabízí dokonalý únik z městského ruchu a představuje ideální místo pro víkendové pobyty či letní dovolené. Chalupa prošla částečnou rekonstrukcí a nabízí možnost obývání s potenciálem další modernizace.

Při vstupu do chalupy vás přivítá vstupní chodba, která poskytuje přístup do komory a samostatného WC. Po pravé straně najdete první pokoj, po levé kuchyni spojenou s obývacím pokojem. Z této místnosti pak dále vstoupíte do ložnice. V oddělené části nemovitosti, která má vlastní vstup, se nachází další chodba, pokoj a prostor s přípravou na koupelnu. Tyto dvě části lze snadno propojit a rozšířit tak obytný prostor.

Nad obytnou částí se nachází prostorná půda, kterou můžete při rekonstrukci využít pro rozšíření obytné plochy.

V kuchyni je instalován průtokový ohřívač vody pro mytí nádobí. Celkový ohřev vody není zajištěn. Nemovitost je připojena na elektřinu s možností 230 V i 400 V, obecní vodovod i kanalizaci. Na hranici pozemku se nachází také připojení na plyn. Vytápění zajišťují kamna na dřevo umístěná v kuchyni, na kterých si v zimních měsících můžete uvařit chutné jídlo nebo ohřát čaj, což dodá vašemu pobytu jedinečnou atmosféru.

Nemovitost byla průběžně rekonstruována současným majitelem, poslední úpravy proběhly v roce 2020. Díky novým úpravám je chalupa obyvatelná, a přitom ponechává dostatek prostoru pro další úpravy podle představ nového majitele.

K nemovitosti náleží zahrádka, která nabízí prostor k relaxaci a odpočinku. Součástí prodeje je také kůlna a dřevník o celkové rozloze 69 m2, ideální pro uskladnění dřeva nebo nářadí. Další výhodou a místem pro uskladnění věcí je sklep s 9 m2. Před chalupou se nachází nová asfaltová silnice a je zde možné pohodlně parkovat až dvě vozidla.

Oblast Chvalatice se pyšní nejen svou blízkostí k Vranovské přehradě, ale i mnoha možnostmi turistických a rekreačních aktivit. V letních měsících je oblast ideální pro koupání, rybaření nebo vodní sporty, zatímco okolní příroda nabízí široké možnosti pěší turistiky či cyklistiky. Mezi oblíbené turistické cíle v okolí patří hrad Bítov, zřícenina hradu Cornštejn a zámek Vranov nad Dyjí.

Pokud hledáte nemovitost s jedinečným charakterem a možností vlastních úprav, chalupa ve Chvalaticích je ideální volbou. Rád se s vámi setkám na osobní prohlídce a s financováním vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry. Těším se na setkání!

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Chvalatice
ID
01216
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
86 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
413 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Michal Arbeiter

Ing. Michal Arbeiter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Chvalaticích?

Podobné nemovitosti