Prodej rodinného domu, Martiněves - Pohořice, 95 m2 (ID: 2307570)

Martiněves - Pohořice, okres Litoměřice

Prověřené firmy v Martiněvsi

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej, rodinný dům, 1188 m², Martiněves - Pohořice

Hledáte místo pro vlastní seberealizaci na klidném venkovském místě? Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v obci Martiněves části Pohořice. Toto místo je ideální pro ty, kteří si chtějí nemovitost zrekonstruovat podle svých představ.
Celková rozloha pozemku je 1188m², zastavěná část je 99m², dále se zde nachází garáž, dílna a menší zemědělské budovy.
Dispozice domu jsou 4+1. V přízemí domu nalezneme obývací pokoj, kuchyň, ložnici, koupelnu, spíž, schody do prvního patra, kde nalezneme další dva pokoje, které jsou určené ke kompletní rekonstrukci. Tento rodinný dům byl v minulosti užíván jako rodinný dům a byla zde možnost pěstování zeleniny a chov drobného zvířectva. Nyní si zde můžete vybudovat i dvougenerační bydlení, na zahradě prostornou pergolu, bazén a udělat si zahrady relaxační prostor.
U domu je také parkovací stání a samostatná garáž.
Vytápění je zde řešeno kotlem na tuhá paliva.
V okolí Martiněvsi také najdeme města jako Libochovice, Budyně nad Ohří nebo Roudnici nad Labem, Lovosice. Obec Martiněves se nachází v okrese Litoměřice v Ústeckém kraji. Žije zde 802 obyvatel. Dojezd Praha cca 40min.
Nenechte si tuto nabídku ujít, zavolejte a domluvte si prohlídku.

Parametry domu

Cena
2 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Martiněves - Pohořice, okres Litoměřice
ID
24103
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
95 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1188 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Gavronská Zdeňka

Gavronská Zdeňka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Martiněvsi?

Podobné nemovitosti