Prodej vily, Praha - Braník, Jasná II, 280 m2

Jasná II, Praha 4 - Braník

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji prvorepublikový dům se zahradou ve výjimečné pražské čtvrti.
Pražská čtvrť Dobeška je jedna z nejpůvabnějších pražských rezidenčních čtvrtí s nezaměnitelným kouzlem, jenž byla vystavěna přibližně mezi lety 1914 až 1938.

Když se řekne Dobeška, vybaví se většině Pražanů stálá scéna divadla Sklep, dále vilová čtvrť nad Podolím a Braníkem, Branické skály. Do lesa na Branických skalách k překrásným výhledům je to od domu pár minut pěšky.

Krásná vila z roku 1938 postavena architektem Josefem Tichým je ideálním místem pro rodinu, multigenerační soužití nebo spojení bydlení s podnikáním.

Dům se rozprostírá na pozemku se zahradou se vzrostlými stromy. Na pozemku je také samostatná garáž pro jedno auto. Zastavěná plocha domu 94 m2, garáž 36 m2, zahrada 348 m2.

Vila má své jedinečné kouzlo, je zachován její prvorepublikový charakter s původními ceněnými prvky (interiérové dveře, kliky, parkety, kamenné schodiště, malé skříňky ve zdech apod.).

Vstupní prosvětlená veranda je hezkým architektonickým prvkem, na ni navazuje hala s dominantním schodištěm spojujícím všechna patra. V přízemí nalezneme obývací pokoj, kuchyni se spíží, toaletu.
V prvním patře se nachází koupelna, dvě ložnice a z chodby se vchází na prostorný balkon s krásným výhledem. Druhé patro je podkrovní vestavba z roku 1978, která rozšířila dům o další dva pokoje.
Samotná vila je z velké části podsklepená, sklep tvoří 3 místnosti, ze kterých lze vybudovat wellness, posilovnu, kancelář, zázemí pro firmu apod. Nyní je v jedné místnosti umístěn plynový kotel a zázemí domu.

Přehledné shrnutí:
Dispozice 5 + 1 (kuchyně, spíž, obývací pokoj, čtyři ložnice, toaleta, koupelna), balkon, sklep (3 místnosti), samostatná garáž.

Další dotazy vám rádi zodpovíme.
Prohlídkové dny se uskuteční ve čtvrtek 3.10., v úterý 8. 10. a ve čtvrtek 10.10. v odpoledních hodinách.
Konkrétní termín si domluvíme individuálně s každým vážným zájemcem. Prosím o první reakci e-mailem, ozvu se vám .
Těšíme se na setkání.

PENB se připravuje, proto uvádíme zatím G.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Jasná II, Praha 4 - Braník
ID
0259-NP01117
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
280 m2
Plocha nemovitosti
478 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Art

Vinohradská 2396/184, Praha 3

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Hana Kvasničková

Ing. Hana Kvasničková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 4?

Podobné nemovitosti