Pronájem bytu 2+1, Chomutov, Borová, 60 m2 (ID: 2307853)

Borová, Chomutov

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná kauce (jistota) 2 nájmy, poplatek RK 1 nájem plus DPH)

Prověřené firmy v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabídka pronájmu družstevního bytu 1+2 , 60 m2, nachází se v 7.patře panelového domu na adrese Borová 5151 v Chomutově.
Bytová jednotka prošla celkovou rekonstrukcí, včetně nového bytového jádra ze sádrokartonu, nová vana, umyvadlo, přívod na pračku, nové vnitřní dveře, v místnostech a na chodbě je položena vinylová podlaha, v koupelně a na WC je dlažba, nová kuchyňská linka, v celém bytě nové osvětlení. V mezi patře je lodžie.
Profesionální přístup k nájemníkům, smlouva a vyúčtování záloh je samozřejmostí. Cena pronájmu bytu činí 11.000- Kč/měsíc. Zálohy na služby spojené s užíváním bytu činí 1.779 Kč na jednu osobu, za každou další osobu se připočítává 800 Kč. Elektřina a plyn jsou zavedeny, pouze se přepíší na nájemníka - zálohy si nájemce určí sám. Je zde nutno složit 22 000,- Kč jistotu (vratnou kauci), poplatek za zprostředkování pronájmu ve výši 11.000,- Kč + DPH a první nájemné včetně záloh na služby dle počtu osob. Pronájem je maximálně pro 4 osoby. Před podpisem nájemní smlouvy je nutné předložit čistý výpis z rejstříku exekucí a trvalý příjem (pracovní smlouva/OSVČ/starobní důchod).
V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost, základní školka, mateřská školka, pošta, Tesco, Nákupní centrum, Lesopark. V případě zájmu nás kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná kauce (jistota) 2 nájmy, poplatek RK 1 nájem plus DPH
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Borová, Chomutov
ID
8481
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
8. z 8
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
344 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Irena Vysokomenská

Irena Vysokomenská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Chomutově?

Podobné nemovitosti