Pronájem bytu 1+1, Meziboří, Májová, 33 m2

Májová, Meziboří

6 840 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Meziboří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka pronájmu kvalitně zrekonstrovaného velmi pěkného bytu 1+1 na Meziboří, v ul. Májová 180. Byt se nachází v 1. NP / přízemí/ cihlového domu v klidné části města. Byt je po nové kompletní rekonstrukci.
Byt zajišťuje nájemcům komfortní bydlení v příjemném novém interieru s novým vybavením: kuchyňská linka v praktickém rovném tvaru s volně stojíícm plynovým sporákem, digestoří, volně stojící MW troubou, v pokoji šatní skříň, pohodlné dvojlůžko, odkládací stolky, TV stolek s televizí, komoda, sedačka v šedé barvě, béžová koupelna se sprchovým koutem pro pohodlnou koupel, umývadlová skrříňka pro ukládání toaletních potřeb, na oknech žaluzie, podlahy - v pokoji plocoucí, v kuchyni a v předsíni dlažba. Vše zánovní, čisťoučké, voňavé, ihned k nastěhování. Součástí pronájmu je sklepní kóje hned za bytem.

Nájemné 6.840,- Kč + zálohy na topení, teplou a studenou vodu vč.fondu oprav celkem 3.160,- Kč. Elektřina a plyn na vaření jde na náklady nájemce, přepis pomůže zajistit makléř nabídky. Celkový nájem včetně záloh za služby spojené s bydlením činí 10.000,- Kč. Pro dvě osoby činí celkový nájem 10.600,- Kč.
Kauce 20.000 Kč, provize RK 1 nájem + DPH. Nájemné se platí v daném měsíci do 15. dne.

Podmínky pronájmu: pracovní smlouva na neurčito nebo jiný pravidelný měsíční příjem bez využití soc.dávek, bezdlužnost nájemce, bez čtyřnohých mazlíčků, byt je nekuřácký. Jedná se o dlouhodobý kvalitní pronájem solidním nájemcům.
Bydlení nabízí klidnou lokalitu, krásné prostředí plné zeleně, veškerá občanská vybavenost na dosah. Časté spoje MHD do blízkého Litvínova. Mohu jen doporučit. Prohlídky kdykoliv, sedm dní v týdnu. Pracujeme nonstop, RK REMAX Non stop.

Parametry bytu

Cena
6 840 Kč /za měsíc
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Májová, Meziboří
ID
185-NP02310
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
316 m2
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Soudková

Mgr. Jana Soudková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Meziboří?

Podobné nemovitosti