Prodej rodinného domu, Hvězdonice, 92 m2

Hvězdonice

9 800 000 Kč HYPOTÉKA od 46 704 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Hvězdonicích

Informace k domu

Rodinný dům 4 KK 110 m² pozemek 1107 m² v klidné oblasti obce Hvězdonice (Kaliště)

Exkluzivně Vám nabízíme možnost získat krásné bydlení v přírodě a přitom v bezprostřední blízkosti Prahy.

Dobrý den, nabízíme příležitost pořízení jedinečné nemovitosti k bydlení. Moderní dům vesnického charakteru je umístěn na pozemek s rozlohou 1107 m².
Krásný přízemní dům navržený v tradičním venkovském stylu s moderními prvky. Dům má tradiční sedlovou střechu s černou barvou střešní krytiny Engoba. Fasáda domu je řešena moderním stylem. Dřevěné kosolamely jsou namontovány ve svislém směru a díky technologii chemicky stařeného dřeva Vám, na rozdíl od jiných staveb, nebude časem fasáda domu flekatit. Doplňkové prvky domu, jako jsou okenní rámy a dveře, jsou navržené v přírodní barvě dřeva. Interiér domu je pomyslně uspořádán do dvou písmen L. V prvním klidovém se nacházejí ložnice a ve druhém rušném společenské místnosti a koupelna. V domě je navržena prostorná hlavní ložnice s vestavnými skříněmi a velkoformátovým oknem se vstupem na venkovní terasu. Hned vedle se nachází dětský pokoj s prostorem na tři skříně, psací stůl a jednolůžkovou postel, tento pokoj má také velkoformátové okno s přístupem na venkovní terasu. Vedle tohoto pokoje je pak poslední dětský pokoj, také s místem na tři skříně, stůl a jednolůžkovou postel. Tento pokoj má ovšem namísto jed-noho velkého okna, okna hned dvě užší na různých světových stranách. V domě se dále nachází zádveří s prostorem na vestavné skříně a botník. I zde je jedno menší okénko pro zajištění přirozeného světla. Vedle zádveří je naprojektována samostatná toaleta s umyvadlem. A z druhé strany zádveří je hlavní koupelna s vanou, umyvadlem a prostorem na pračku a sušičku. Poslední částí domu je společenská část. Ta se skládá z obývacího pokoje, jídelny a kuchyňského koutu ve tvaru L. I zde jsou na každé zdi naprojektována okna, ať už velkoformátová v obývacím pokoji nebo menší v jídelně a kuchyňském koutu.
Obec Kaliště je klidná obec v dojezdové dostupnosti centra Prahy maximálně 40 minut. Malebné okolí dotváří řeka Sázava, která vybízí k procházkám a nebo projížďkám na kole. Zároveň je pozemek dostatečně na kopci, aby nebyl ohrožen žádnými záplavami. Přímo v obci jezdí autobus a dostupný je i vlak do Prahy. V obci se nachází obecní úřad, hospoda, hřiště a hlavně kolem krásná příroda Ladova kraje. Veškerá občanská vybavenost je přilehlém Ondřejově. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Hvězdonice
ID
0791
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
92 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Plocha nemovitosti
1107 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Olga Chuiko

Olga Chuiko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hvězdonicích?

Podobné nemovitosti