Prodej chaty, Liberec, Domažlická, 16 m2

Domažlická, Liberec - Liberec III-Jeřáb

1 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 719 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Bydlíte v bytovém domě ve městě a toužíte po vlastním kusu zahrádky, a navíc s překrásným výhledem na dominantu Liberce - Ještěd? Pak je možná právě tato váš sen.
Nabízíme ke koupi zahradu o velikosti 205 m2 s torzem chaty, kde zastavěná plocha a nádvoří je 16 m2 v zahrádkářské kolonii v Liberci na Jeřábu v ulici Domažlická. Dle sdělení odboru územního plánování lze rozšířit rekonstrukcí a rozšířit zastavěnou plochu chaty do 40 m2. Pozemek je krajový, přímo sousedící plotem s ul. Domažlickou, ve vyvýšené části, a tak se nabízí přímý výhled na Ještěd. Na pozemku je přípojka vody a elektriky (podružný odečet). V místě je nabídka výborné občanské vybavenosti v bezprostřední blízkosti. Dopravu do města zajištuje MHD s velkým množstvím spojů a frekvencí zastávek. Přesvědčte se, že tato nemovitost splňuje to, co hledáte. Určitě Vás překvapí. Pro více informací a sjednání termínu prohlídek mě neváhejte kontaktovat. Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypoteční specialistkou, i tato nemovitost lze zafinancovat. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.

Parametry domu

Cena
1 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Domažlická, Liberec - Liberec III-Jeřáb
ID
N50544
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
16 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
205 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Žárská Karolína, MRE

Žárská Karolína, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Liberci?

Podobné nemovitosti