Pronájem bytu 1+kk, Otvovice, 40 m2

Otvovice

10 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 3 690 Kč pro 2 osoby a elektřina cca 800 Kč se převede na nájemce, bez poplatků, + provize RK)

Prověřené firmy v Otvovicích

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu krásný byt v Rezidence Otvovice s parkovacím místem, dispozici 1+kk a rozloze 40 m2 ve velmi žádané lokalitě Otvovice, okres Kladno.

Byt nabízí prostorný hlavní pokoj s kuchyňským koutem. Obývací část je prázdná, takže si ji můžete zařídit podle vlastních představ. Byt je ideální jak pro jednotlivce, tak pro mladý pár. Parkovací místo se nachází přímo v rezidenci, hned vedle bytu a je v ceně nájmu.

V blízkosti bytu je obchod COOP, kde si pohodlně nakoupíte vše potřebné. Dopravní spojení je skvělé, v dosahu je vlaková zastávka Otvovice s přímým spojením do Prahy (Dejvice), a navíc je k dispozici autobusová linka do Kralup nad Vltavou. Milovníci přírody a volnočasových aktivit ocení blízkost koupaliště a přírodní památky Otvovické skály.

Měsíční nájemné činí 10 990 Kč, služby jsou 3 690 Kč pro 2 osoby. Elektřina se převádí na nájemce a náklady činí přibližně 800 Kč. Kauce je stanovena na 22 000 Kč (lze rozložit do dvou měsíců). Provize realitní kanceláře: 11 000 Kč + DPH. Energetická náročnost budovy PENB kategorie C zaručuje nízké náklady na energie a vysoký komfort bydlení.

K dispozice IHNED.

Máte zájem o prohlídku? Těším se na Vaši zprávu a na setkání s Vámi v této útulné nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
10 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 3 690 Kč pro 2 osoby a elektřina cca 800 Kč se převede na nájemce, bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Otvovice
ID
00761
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Mariia Martyniuk

Ing. Mariia Martyniuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Otvovicích?

Podobné nemovitosti