Prodej rodinného domu, Dynín, 124 m2

Dynín

8 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 794 Kč /za měsíc

(bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Dyníně

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme skvělou příležitost koupě rodinného domu 4+kk s garáží a zastřešenou terasou v klidné lokalitě obce Dynín v okr. Č. Budějovice. Tento moderně a prakticky navržený dům má veškeré vybavení pro pohodlné bydlení. Užijete si relaxaci na terase s výhledem do zahrady či romantické večery u krbových kamen.
Dům je koncipován do čtyř obytných místností. Za vchodovými dveřmi vstoupíme do předsíně a světlovody prosvětlené spojovací chodby, ze které pokračujeme do všech pokojů domu. Obývací pokoj spolu s kuchyňským koutem je o výměře 35 m2 a nabízí dostatek prostoru pro trávení společného času celé rodiny. Výhled na zahradu domu zajistí rozměrná francouzská okna s izolačními trojskly, která jsou použita jako výplně oken všech pokojů. Ostatní pokoje o výměře 15,5 m2, 13,8 m2 a 10,4 m2 mohou být využity jako ložnice, dětské pokoje či pracovna nebo pokoj pro hosty. Ze spojovací chodby dále vstoupíte do technické místnosti vybavené plynovým kondenzačním kotlem Baxi s akumulační nádobou teplé vody a servisní skříní podlahového topení. Ovládací panel topení je umístěn v obývacím pokoji.
Koupelna nabídne sprchový kout, vanu a skříňku s umyvadlem nad kterou je zavěšeno zrcadlo s úložným prostorem a bodovými světly. Samostatně je umístěna toaleta s malým umyvadlem. V obou místnostech jsou použity kvalitní a designové obklady a dlažba. Podlaha obytných místností je vinylová a nabízí vynikající průchodnost tepla z podlahového topení. Dům je stavěn z izolačních broušených cihel o šíři 30 cm doplněn o 16 cm polystyrenovou izolaci čímž splňuje PENB - C. U všech okenních výplní je vyvedena kabeláž el.energie pro možnost instalace elektricky ovládaných předokenních žaluzií či rolet.
Stavba se nachází na pozemku o rozloze 896 m2, zastavěná plocha domu činí 269 m2 a obytná 124,2 m2. Obec Dynín nabídne obecní úřad, poštu, obchod i malebnou hospůdku či autobusovou zastávku. Veškerá občanská vybavenost je v 7,5 km vzdáleném Veselí nad Lužnicí a blízkost dálnice D3 zajišťuje snadnou dostupnost do okolních měst. Milovníci přírody jistě uvítají Bošilecký rybník či CHKO Třeboňsko, které jsou vzdáleny jen 2km. Tento dům skvěle splňuje potřeby moderní rodiny a nabízí prostor ke spokojenému bydlení. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku! Financování je možno hypotečním úvěrem, podrobné informace poskytne a osobní prohlídky zajistí makléř zakázky.

Parametry domu

Cena
8 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Dynín
ID
TM-7511
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
124 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
896 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kontakt servis CZ, s.r.o.

Kontakt servis CZ, s.r.o.

Pražská 99, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Tomáš Malina

Tomáš Malina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dyníně?

Podobné nemovitosti