Pronájem bytu 3+kk, Praha - Josefov, Bílkova, 85 m2 (ID: 2309204)

Bílkova, Praha - Praha 1

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť.)

Prověřené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prostorný byt po rekonstrukci 3+kk (2 ložnice, 2 koupelny) s teráskou (6m2), o celkové ploše 85.9m2, je situovaný v 1.patře rezidenční budovy s výtahem, v lukrativní lokalitě na Praze 1 - Staré Město.
Interiér bytu je nezařízený a dispozičně nabízí vstupní chodbu (11,30m2), obývací pokoj (17,70m2) se vstupem do kuchyně (11,80m2) vybavenou spotřebiči (lednice s mrazákem, sporák, digestoř, trouba, myčka), dvě samostatné ložnice (15.50m2 a 14.70m2) situované do klidného vnitrobloku. Jenda z ložnic disponuje vstupem na terasu. Další komfort poskytují i dvě koupelny (jedna vybavená vanou, druhá sprchovým koutem). Byt disponuje vlastním kotlem (topení, ohřev vody).

Prestižní lokalita v samotném centru města a v obklopení historických památek (Staroměstské náměstí, Orloj, Pražský hrad, Karlův most, a mnoho dalšího), s oblíbenou nákupní zónou na Pařížské ulici, nabízí luxusní bydlení poblíž řeky Vltavy a veškerou občanskou vybavenost v okolí. Lokalita umožňuje si vychutnat krásná pražská zákoutí a poskytuje sociální vyžití - divadlo, koncerty, plesy, a další kulturní akce. Široký výběr vysoce kvalitních restaurací, baru, kaváren, bister, různorodých obchůdků a butiků. V nedaleké dostupností se nachází i malebná část park Letenské sady, Petřín, Kampa a Malá Strana. Výhodou je i rychlé dopravní spojení do všech částí Prahy, zastávka metra (linky A) a tramvaje Staroměstská.

Vyúčtovatelná záloha na služby 1.500,- Kč/osobu/měsíc a energie se převádí na nájemce. Vratná kauce činí 2 nájmy. Provize RK.
Možnost pronájmu parkovacího stání za poplatek.

Parametry bytu

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť.
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Bílkova, Praha - Praha 1
ID
917983
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
85 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Cinculová

Eva Cinculová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti