Prodej rodinného domu, Srubec, Lesní, 160 m2

Lesní, Srubec

8 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 891 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Srubci

Informace k domu

Srubice, prestižní lokalita pouhých 10min od Českých Budějovic, které se rozprostírají na Lišovském Prahu a nabízí tak dechberoucí výhledy na České Budějovice a okolní krajinu. Lokalita, která se v posledních letech mění v jednu z nejlukrativnějších na Českobudějovicku a není divu.

Dům z roku 2005 se pyšní užitnou plochou 160m2 a dispozicí 5+1. Prodáván ve stavu shell and core. Noví majitelé si tak mohou dokončovací práce nakonfigurovat a dokončit naprosto dle svých představ. Popusťte uzdu své představivosti a vytvořte si svůj nový DOMOV.

Po vstupu do domu můžeme odložit kabáty ve skromné šatně. Pokračujeme dále a po pravé straně objevíme prostornou koupelnu o 4m2 s vanou. Potěší také samostatná toaleta. Pokračujeme ale dále. Vstupujeme do kuchyně o 13m2 m2, kterou lze dle současných trendů propojit s obývacím pokojem. Kuchyňská linka s možností ostrůvku orientovaná na JZ. Obývací pokoj s JZ západní orientací o 23m2 s vlastním krbem, vstupem na celo prosklenou zimní zahradu. Dále zde najdeme špajz o 3,5m a další obytnou místnost. Pracovna? Pokoj pro hosty? Herna? To už necháme na Vás.

Posouváme se do vrchního patra, kde najdeme hned tři ložnice. Dvě ložnice se Z orientací, užitnou plochou 14m2 a okny z nichž při dobré viditelnosti dohlédnete až na Šumavu. Především dámy potěší prostorná koupelna o 9m2, kde lze umístit velkorysou vanu, zabudovaný úložný prostor a případně vytvořit menší technickou místnost oddělenou příčkou. Poslední z ložnic se Vás bude šokovat užitnou plochou 30m2. Proč si zde nevytvořit „walk in“ šatnu s dámskou a pánskou částí a vstupem jak z chodby, tak pokoje.

A zahradě? Extrémní potenciál. Zahrada orientována na JZ se pyšní rozlohou více než 1150m2 a nabízí tam velkorysý prostor pro vybudování hned několika zón. Okrasnou část doporučujeme vybudovat na západní straně, přímo pod zimní zahradou a doplnit ji o domácí wellness centrum se saunou a vířivkou. Jen si představte, jak odpočíváte pod tisíci hvězdami, ve 100% soukromí, obklopeni zelení a to vše navíc v naprostém klidu.

Severní část naopak pobízí ke kombinaci skromného ovocného sadu, který lze zachovat a jedinečného bazénu, který věříme, že si zamilují nejen vaše děti, ale vy samotní.

Aktuální garáž lze jednoduchými stavebními úpravami přetvořit v zahradní domek o užitné ploše téměř 25m s prosklením směrem k bazénu a terase. Tím Vám vznikne naprosto jedinečný prostor, který můžete využívat celoročně.

Parametry domu

Cena
8 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Lesní, Srubec
ID
00013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Lustyk

Ondřej Lustyk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Srubci?

Podobné nemovitosti