Prodej bytu 2+kk, Brno - Veveří, Slovákova, 35 m2

Slovákova, Brno, Veveří

4 772 250 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 743 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte slunný byt v samém srdci Brna?

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji světlý byt dispozičně řešený jako 2+kk o velikosti 35,3 m². Byt je aktuálně pronajatý za měsíční nájemné 14 000 Kč + inkaso, což z něj činí skvělou investiční příležitost.

Byt nabízí prostornou předsíň, která propojuje všechny obytné části. Nachází se zde světlá koupelna s toaletou a sprchovým koutem, slunná ložnice s výhledem do zeleně a hlavní obytný prostor, který tvoří kuchyňský kout spojený s obývacím pokojem.

Velkým bonusem je možnost využití zahrady ve vnitrobloku bytového domu, která poskytuje ideální prostor pro relaxaci nebo bezpečné venkovní hřiště pro děti. Tyto zatravněné prostory jsou přístupné pouze obyvatelům domu.

Díky orientaci do vnitrobloku zde naleznete klid a soukromí. Rezidenční parkování umožňuje parkovat ve všech modrých zónách, včetně těch před domem.

Byt se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti – obchody, restaurace, univerzity, banky, lékárny a další jsou na dosah ruky. Zastávka MHD je vzdálena 5 minut chůze a do samého centra Brna se dostanete příjemnou procházkou za pouhých 10 minut.

Pokud hledáte investiční nemovitost v centru Brna nebo nový domov, tento byt je pro Vás ideální volbou.

Máte zájem? Kontaktujte nás a rádi Vás provedeme prohlídkou!

Parametry bytu

Cena
4 772 250 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Slovákova, Brno, Veveří
ID
64779
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
35 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti