Prodej rodinného domu, Soběslav, 240 m2 (ID: 2309685)

Soběslav

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK)

Prověřené firmy v Soběslavi

Informace k domu

Jedinečný objekt dřívějšího mlýna má své zvláštní kouzlo. Nachází se na samotě a zároveň je vstupní branou do malebného údolí, které k mlýnu z velké části patří. Potok protékající údolím dotváří atmosféru klidu a chuti k nekonečnému odpočinku.

Mlýn může být využit především k rodinnému bydlení v tomto idylickém koutě přírody. Leží ca 8 km od města Soběslav a 500 m od nejbližší zástavby. Celková rozloha pozemků je přes 4,7ha, s převahou pastvin a luk.

V mlýně je částečně zachována původní mlýnice, obytné přízemí zahrnuje čtyři pokoje a kuchyň, plus 2x koupelnu a WC. Půdní vestavba se samostatným vchodem nabízí další čtyři pokoje, velkou koupelnu a kuchyň s jídelnou. Z ní je vstup na otevřenou, krytou terasu.

V souboru staveb jsou další hospodářská stavení - stodola, garáž s dílnou, skaldové prostory, apod. - které nabízí možnosti různého využití nebo přestaveb.

Součástí koupě je pozemek o ploše ca 1.400 m2, který je podle úz. plánu určen k výstavbě rodinného či rekreačního bydlení.

K mlýnu vede asfaltová silnice. Vzdálenost k nájezdu na dálnici Praha - České Budějovice je ca 5km, do Prahy pojedete něco přes 1h, do Českých Budějovic ca 35 min. V nedaleké Soběslavi je k dispozici kompletní občanská vybavenost.

Zaujala Vás? Zavolejte si o další informace a domluvte si termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Soběslav
ID
05826
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
240 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
230 m2
Plocha nemovitosti
47762 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
264 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Terasa
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK Stejskal.cz

RK Stejskal.cz

Pražská 1247/24, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Eva Dolejšová

Eva Dolejšová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Soběslavi?

Podobné nemovitosti