Prodej rodinného domu, Libiš, Vojtěšská, 411 m2

Vojtěšská, Libiš

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc

(včetně všech poplatků RK)

Prověřené firmy v Libiši

Informace k domu

Velmi zajímavou investiční příležitost nabízí tato víceúčelová vila v obci Libiš, která je v perfektním stavu a nabízí možnosti spojit podnikání s bydlením.

Hlavní budova o užitné ploše 311 m² sestává ze 3 podlaží.

V 1. NP se nachází 2 nebytové prostory (thajské masáže, jóga - rekonstrukce 2023) se zastřešeným bazénem určeným pro hosty těchto prostor a obyvatele domu.

Ve 2. NP jsou 2 bytové jednotky o dispozici 2+kk se samostatným příslušenstvím a balkonem, které byly zrekonstruovány v roce 2016.

Ve 3. NP najdeme půdní vestavbu s dispozicí 1+kk a příslušenstvím, která je po rekonstrukci v roce 2016.

Na pozemku je také garáž o zastavěné ploše 105 m² se zázemím, která by mohla sloužit jako autoservis . Součástí garáže je menší garsoniéra 18 m².
Před garáží je prostranství se zatravňovací dlažbou, které slouží jako parkoviště pro obyvatele domu a zákazníky.
Vedle garáže je zděný skleník u kterého je studna (vrt) sloužící k zavlažování.

Před domem je okrasná zahrada s příjezdovou cestou ze zatravňovací dlažby. Dům je propojen se zahradou skrz bazén, u kterého roste vinná réva a fíky. Tato část navozuje středomořskou atmosféru a dá se zde skvěle relaxovat.

Všechny bytové i nebytové prostory jsou aktuálně pronajaty a v případě financování hypotékou, výnosy pokryjí její splátky. Hypoteční úvěr vám pomůžeme zdarma vyřídit za těch nejlepších tržních podmínek. Žádné další investice dům v tuto chvíli nepotřebuje.

Jedná se o velmi klidné místo se skvělou dostupností. V okolí najdeme nemocnici 800 m, Penny nebo Lidl 1,8 km, bazén, zimní stadion, beach volejbal a tenis 1,2 km, základní škola 1,5 km, střední školy a další.

Velkou výhodou je lokalita, která nabízí soukromí, ale zároveň je to co by kamenem dohodil do centra Neratovic, Mělníka a nebo za 15 minut na okraj Prahy.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků RK
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Vojtěšská, Libiš
ID
1119
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
411 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
411 m2
Plocha nemovitosti
1152 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Černý - recepce

Petr Černý - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libiši?

Top nabídky

Podobné nemovitosti