Prodej bytu 3+kk, Kralupy nad Vltavou, Cesta brigádníků, 51 m2

Cesta brigádníků, Kralupy nad Vltavou

5 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 777 Kč /za měsíc

(Včetně všech služeb RK)

Prověřené firmy v Kralupech nad Vltavou

Informace k bytu

Ráda bych vám nabídla byt 3+kk, s výměrou 51 m², s terasou 14 m², parkovacím stáním a sklepem v ulici Cesta brigádníků v Kralupech nad Vltavou - Lobeček.

Byt dispozičně tvoří předsíň se vstupem do prostorné koupelny s vanou a toaletou. Z předsíně je dále vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z každé strany obývacího pokoje je pak po jednom pokoji - dětský pokoj a ložnice. V ložnici se nachází šatna.
Na rozlehlou terasu je vstup z obývacího pokoje.
K bytu náleží sklep, s výměrou 2,5 m2. Velkou výhodou je i parkovací místo, které patří přímo k bytové jednotce.

Měsíční zálohy jsou ve výši 3 500 Kč + 1 500 Kč elektřina.

Tento příjemný byt se nachází v projektu Rezidence Kralupy. Bytový dům vznikl kompletní rekonstrukcí bývalého hotelu Adria. Z původního hotelu byla ponechána pouze konstrukce, na které byl vystavěn kompletně nový bytový dům a kolaudovaný v roce 2018. V domě se nachází prostorný vchod, dále kočárkárna, kolárna a dům taktéž disponuje výtahem. Před domem je pak velké rezidenční parkoviště, kde k bytu patří jedno parkovací místo. V okolí je však i dostatek dalších volných parkovacích míst.

Lokalita Lobeček je známá pro svou klidnou atmosféru a přesto nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotní zařízení. Výborné dopravní spojení do Prahy činí tuto lokalitu ideálním místem pro ty, kteří chtějí mít blízko do města, ale zároveň si užít klidného bydlení.

Tento byt je skvělou příležitostí pro páry, jednotlivce nebo investory hledající kvalitní nemovitost v příjemné lokalitě.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze ji tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Energetická náročnost budovy je B.

Ráda se s vámi sejdu na prohlídce tohoto útulného bytu.

Parametry bytu

Cena
5 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně všech služeb RK
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Cesta brigádníků, Kralupy nad Vltavou
ID
1129
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Denisa Valentová

Ing. Denisa Valentová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti