Prodej rodinného domu, Chrudim, Novoměstská, 215 m2

Novoměstská, Chrudim - Chrudim II

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chrudimi

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jedinečnou investiční příležitost – prostorný rodinný dům k rekonstrukci na prestižní adrese Novoměstská č. p. 64 v samotném centru Chrudimi. Tato nemovitost je ideální volbou pro zájemce, kteří hledají objekt s bohatým potenciálem pro rozvoj bydlení či podnikatelské aktivity. Díky svému umístění v klidné ulici, ale zároveň v těsné blízkosti všech důležitých služeb a obchodů, je tento dům skvělou příležitostí, jak spojit bydlení s podnikáním nebo vytvořit zcela nové nájemní jednotky, které mohou v budoucnu přinášet stabilní příjem.

Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 351 m². V současné podobě má dům podlahovou plochu 215 m², která se dá výborně rozčlenit na několik samostatných bytových jednotek, což z nemovitosti dělá atraktivní investiční. Dalším bonusem je velkorysý půdní prostor o rozloze 133 m², který skýtá možnost vestavby dalších obytných místností nebo exkluzivního mezonetu s krásným výhledem. Půdní prostory mohou sloužit i jako společenské zázemí pro budoucí obyvatele domu, například jako ateliér, kanceláře či prostor pro volnočasové aktivity.

Nemovitost je již připojena na všechny inženýrské sítě – kanalizaci, elektřinu, vodovodní řad i plyn. To významně usnadňuje a urychluje veškeré rekonstrukční práce, protože budoucí majitel se nemusí obávat nákladných připojovacích prací. Díky této infrastruktuře je dům připraven k přestavbě dle představ nového vlastníka, který se může rozhodnout pro kompletní renovaci a přeměnu na luxusní bytový dům nebo podnikatelské prostory s rezidenčním využitím.

Chrudim jako historické město nabízí bohatou kulturní a společenskou scénu, která přitahuje jak stálé obyvatele, tak turisty z okolí. Poloha domu v srdci města je klíčová – v blízkosti se nachází městský park, obchody, restaurace, kavárny i školy, což zaručuje, že veškeré důležité služby máte doslova na dosah ruky. Centrum města je navíc dobře dostupné jak veřejnou dopravou, tak autem, což ocení nejen budoucí obyvatelé, ale i podnikatelé a jejich klienti.

Tento dům je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitosti s výrazným potenciálem. Lze jej využít jako vícegenerační dům pro bydlení rodiny, nebo jej kompletně přebudovat na menší bytový komplex, který bude zajímavý pro pronájmy či krátkodobé ubytování. Současně je budova vhodná i pro komerční účely, jako jsou například kanceláře, ordinace nebo provozovna s přilehlým bydlením. Blízkost centra města a snadný přístup k veškerým službám dělají z této nemovitosti opravdu výjimečnou příležitost.

Pokud hledáte nemovitost s bohatou historií, strategickou polohou a neomezenými možnostmi pro rekonstrukci a modernizaci, je tato nemovitost právě pro Vás. Přijďte na prohlídku! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107400.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Novoměstská, Chrudim - Chrudim II
ID
N107400
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
348 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
215 m2
Plocha nemovitosti
351 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Zdeněk Mrňák

Zdeněk Mrňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrudimi?

Podobné nemovitosti