Prodej vícegeneračního domu, Králíky, Dlouhá, 357 m2

Dlouhá, Králíky

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prověřené firmy v Králíkách

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v centru města Králíky v okrese Ústí nad Orlicí. Tento cihlový řadový dům s atypickým uspořádáním poskytuje ideální možnost investice s vysokým potenciálem návratnosti. Jedná se o patrový dům o třech podlažích s velkou půdou, která skýtá další možnosti využití. V suterénu se nachází sklep o výměře 25 m2. V přízemí domu je nebytový prostor o velikosti 170m2, který se dá využít pro obchodní účely, je zde zázemí a kancelář. Ve druhém nadzemním podlaží je byt 2+1 s podlahovou plochou 63m2 a 4+kk s balkonem s podlahovou plochou 124m2. Byty jsou částečně vybaveny. Nad byty se nachází prostorná půda. K domu náleží zahrada o výměře 161 m2, na které je garáž (66 m2 ). Nemovitost je napojena na kanalizaci, dálkový vodovod, plynovod a elektřinu . Topení je plynové s rozvodem do radiátorů po celém domě. V bytě 2+1 je krb, kterým lze celý prostor tohoto bytu pohodlně vytopit . Dostupnost domu je vynikající díky blízkosti vlakového, silničního a autobusového spojení, jakož i městské hromadné dopravy. Tato investiční příležitost nabízí nejen možnost pronájmu, ale také výhodnou polohu a skvělý potenciál pro dlouhodobé zhodnocení.
Město Králíky díky své poloze a blízkosti známého SKI AREÁLU Dolní Morava je vyhledávanou turistickou lokalitou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Králíky
ID
211-NP04089
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
357 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
313 m2
Podlahová plocha
357 m2
Plocha nemovitosti
313 m2
Plocha zahrady
161 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Pilná

Eva Pilná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Králíkách (okr. Ústí nad Orlicí)?

Podobné nemovitosti