Pronájem bytu 1+kk, Dolní Břežany, Ke Kapličce, 30 m2 (ID: 2309995)

Ke Kapličce, Dolní Břežany

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky 1850,-/měs + elektřina)

Prověřené firmy v Dolních Břežanech

Informace k bytu

Pěkné 1+kk 30 m² na hranici Prahy, obec Dolní Břežany

S velkým potěšení Vám doporučujeme další skvělý byt k pronájmu: dnes jsme připravili 1+kk nebo chcete-li garsonku 30 m² v obci Dolní Břežany pouhý 1 km od jižní hranice Prahy!
Byt se nachází v přízemí pěkného komplexu moderních bytových domů s příjemnou sousedskou atmosférou. Obývací pokoj odděluje od kuchyňského koutu barový pult, který slouží zároveň jako jídelní místo. Vybavení na fotkách zůstává k dispozici (až na drobné osobní věci současného nájemníka). K jednotce náleží také sklep a kočárkárna.
Jde o velmi pěkné a klidné místo k bydlení. Obec poskytuje v docházkové vzdálenosti kompletní občanskou vybavenost: samoobsluhy (Billa, Tesco Expres, večerka), restaurace, polikliniku, lékárnu, poštu a další občanskou vybavenost. V místě je mnoho sportovišť, parky, les, cyklostezky. Dolní Břežany a sousední obce pořádají mnoho kulturních akcí.
Lokalita má výbornou dostupnost do Prahy. Autobus na „M“ Kačerov má zastávku téměř u domu. Nájezd autem na Pražský okruh je vzdálený 5 km.
Bydlení je vhodné pro jednoho nájemníka nebo bezdětný pár.
K nastěhování od 1.10.2024.
Majitel požaduje kauci 24 000 Kč.
POZOR provizi RK neplatíte!
S užíváním bytu jsou spojené poplatky (1 850,-/měs. + elektřina).
Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 1850,-/měs + elektřina
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Ke Kapličce, Dolní Břežany
ID
2024207
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
30 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

SKAJP INVEST s.r.o.

SKAJP INVEST s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Dolních Břežanech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti