Prodej bytu 3+1, Pyšely, Pod Zahrady, 97 m2 (ID: 2310061)

Pod Zahrady, Pyšely

4 990 000 Kč HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Pyšelích

Informace k bytu

Prodej prostorného bytu 77,2 m², 3+1, lodžie, 2 sklepy, garáž, ul. Pod Zahrady, Pyšely

Exkluzivně zprostředkuji prodej světlého bytu 3+1 s lodžií, umístěném ve 2.NP cihlového domu se 2 sklepy, garáží 20 m² a zahrádkou k užívání.
Bydlení v této nemovitosti se přibližuje žití v domě se zahradou, s prostory na skladování a kutilství, podílem na společném pozemku s možností pěstování bylinek, květin nebo zeleniny.
Bytová jednotka 3+1 s okny na JV a SZ je součástí bytového domu se 4 byty.
Jednotka je složena z těchto částí: obývací pokoj 17,76 m², kuchyně 11,25 m², ložnice 14,80 m², pokoj 13,87 m², koupelna 7,27 m², WC 0.9 m², předsíň 7,58 m², lodžie 3,77 m² a 2 sklepy 15,64 a 10,26 m².
K bytu náleží samostatná garáž před domem 20 m².
Byt prošel částečnou rekonstrukcí a změnou dispozice . Nová kuchyně, nová koupelna s rohovou vanou. Vytápění zajišťuje tepelná čerpadlo - jednotka čerpadla je umístěna na střeše , ohřev vody je vyřešen bojlerem, který je umístěn ve sklepě. Bytový dům prošel opravou střešní krytiny a dílčími udržovacími pracemi, tato bytová jednotka má původní dřevěná okna.
Pyšely je rozvíjející se obec s plnou občanskou vybaveností, nachází se ve Středočeském kraji, ve středním Posázaví v okrese Benešov, asi 15 km jihovýchodně od okraje Prahy a 10 km severně od Benešova. V Pyšelích je vlaková stanice s přímým spojem na Prahu i Benešov a autobusová doprava.
Nájezd na dálnici je cca 7 km a cesta do Prahy Vám nezabere více jak půl hodiny. Dále zde naleznete obecní úřad, poštu, ordinace praktických lékařů pro děti i pro dospělé, ZŠ, dvě MŠ, mateřské centrum, prodejny potravin, restaurace, dětská hřiště. Veškerá infrastruktura je pak v 15 min. vzdáleném Benešově. TJ Sokol Pyšely, SK Pyšely. Golfové 18 jamkové hřiště Loreta Golf Club s příjemnou restaurací, které bylo několik let vyhlášeno "Golfovým hřištěm roku". Krásné okolí, lesy, rybníky, řeka Sázava.
Průkaz energetické náročnosti nebyl předložen, proto uvádím energetickou třídu G .

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Pod Zahrady, Pyšely
ID
11
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
97 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Silvie Stoupalová

Silvie Stoupalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Pyšelích?

Podobné nemovitosti