Prodej rodinného domu, Milíkov, 250 m2

Milíkov

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Milíkově

Informace k domu

Prodej jedinečného rodinného domu v Milíkově - luxusní bydlení v srdci hor s velkým stavebním pozemkem a vlastní saunou ve sklepě!!!
Pokud hledáte nejen domov, ale i příležitost k dalšímu rozvoji, tento rodinný dům v malebné horské obci Milíkov je přesně to, co potřebujete. Nejenže nabízí veškerý komfort, který si můžete přát, ale i velký stavební pozemek, na kterém můžete realizovat své další plány ať už k výstavbě dalšího domu, chaty nebo třeba soukromého wellness.

Exkluzivní lokalita v Milíkově Vám nabídne perfektní spojení s přírodou. Milíkov obklopený lesy a horami, ideální místo pro ty, kteří hledají klid a únik od městského shonu. Pouhých 10 minut od oblíbených lyžařských středisek a nespočet turistických tras.

Hlavní přednosti této nemovitosti:
Prostorný rodinný dům s obytnou plochou 250m2, po dlouhém dni si můžete odpočinout ve vlastní sauně přímo v domě, panoramatický výhled na okolní hory, nádherná pečlivě udržovaná zahrada s pergolou je ideálním místem pro venkovní posezení, grilování nebo zahradničení. Zahrada je navržena tak, aby poskytovala maximální soukromí a prostor pro odpočinek.

Přijďte se podívat, jaké možnosti Vám tato unikátní nemovitost nabízí - Váš nový domov, který Vám nabídne vše, co potřebujete a ještě něco navíc!

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Milíkov
ID
2259
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2657 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Pavlína Kolasová

Pavlína Kolasová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Milíkově (okr. Frýdek-Místek)?

Podobné nemovitosti