Prodej rodinného domu, Vyklantice, 395 m2

Vyklantice

18 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 544 Kč /za měsíc

(Paušální odměna 949 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.)

Prověřené firmy v Vyklanticích

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji jedinečný samostatně stojící rodinný dům s pozemkem, zahradou a sklepním prostorem, který se nachází v obci Vyklantice v okrese Pelhřimov.

Jedná se o historickou budovu bývalé fary postavenou počátkem 19. století (základní kámen byl položen v roce 1818).

Právě byla dokončena její kompletní a citlivě provedená rekonstrukce se zachováním mnoha původních stavebních a zdobných prvků. Také proto probíhala takto rozsáhlá, náročná a nákladná renovace několik let.

Jedná se o dvoupodlažní objekt s využitelnou půdou a částečným podsklepením. V objektu se nachází 5 obytných prostorných místností, kuchyň s jídelnou, 3 koupelny, místnost pro saunu, technická místnost, 2 místnosti s možným variabilním využitím (například jako komora, šatna, koupelna a podobně). V horním podlaží je dále pavlač orientovaná do zahrady.

Celková podlahová plocha dvou obytných podlaží je cca 235 m2, půda (využitelná například pro vestavbu) má plochu cca 119 m2, sklepní prostor pod budovou s klenutým stropem upravený do podoby vinného sklípku má velikost cca 29 m2. Vedle budovy byl nově postaven další sklad o velikosti cca 12 m2.

Budova je odizolována proti zemní vlhkosti a zateplená minerální vatou s přenesením barokní fasády na tento zateplovací systém. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo a podlahové topení. Okna jsou špaletová, venkovní okna jsou osazena dokonce izolačním trojsklem (celkem tedy mají okna 4 skla). Podlahy jsou dřevěné, střecha je nová, nové jsou veškeré rozvody sítí. Dále se na budově nachází příprava pro solární panely. Záložní zdroj elektrické energie je umístěný mimo dům. V objektu jsou datové rozvody, centrální vysavač, možnost umístění kamen, v každém pokoji je příprava pro vybudování samostatné koupelny s toaletou.

Výhodou pro případné další nakládání s budovou je v tom, že se nejedná o památkově chráněný objekt.

Kolem domu je vlastní pozemek a za domem se rozkládá zahrada a sad se vzrostlými stromy. Je zde vybudovaný zádržný systém pro vodu na zalévání.

Tento dům je svojí příhodnou velikostí, dispozicí a zejména polohou vhodný jak k vlastnímu bydlení, tak jako investice k uložení peněz.

Prodávající si vyhrazuje právo na rozhodnutí prodat byt podle jím zvolených kritérií a za nejvyšší nabízenou cenu. Pokud by část kupní ceny měla být hrazena úvěrem, je to možné prostřednictvím určeného hypotečního specialisty.

Parametry domu

Cena
18 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Paušální odměna 949 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Vyklantice
ID
29
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
395 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1805 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

REALITY A FINANCE / REAF.CZ

REALITY A FINANCE / REAF.CZ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyklanticích?

Podobné nemovitosti