Prodej bytu 1+1, Jilemnice, Ambrožova, 43 m2 (ID: 2310333)

Ambrožova, Jilemnice

2 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 246 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jilemnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce byt se zasklenou lodžií v podkrkonošském malebném městě Jilemnice. Tato nemovitost vás zaujme, pokud hledáte byt, který si chcete přizpůsobit přesně podle svých představ. Jednotka o dispozici 1+1 s užitnou plochou 42,99 m2 se nachází v klidné části Jilemnice na sídlišti Spořilov, konkrétně v ulici Ambrožova v 3NP montovaného železobetonového domu. Ten má celkem 7 podlaží, včetně jednoho podzemního, a je vybaven výtahem pro maximální pohodlí. Dům disponuje napojením na veřejný rozvod elektro, vody a kanalizace. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny z centrální výtopny, což zaručuje teplo a komfort po celý rok. Byt má plastová okna jižně orientovaná, která nabízejí krásný výhled do přírody. Byt je v osobním vlastnictví, v majetku obce, a je určen ke kompletní rekonstrukci, což vám dává jedinečnou možnost přetvořit si ho podle svých snů. I když je byt ve stavu k rekonstrukci, je udržovaný a vyklizený, takže se můžete ihned pustit do úprav. Zůstává zde pouze kuchyňská linka se sporákem. Jinak je jednotka prázdná a nábytek na fotografiích je ilustrační pro lepší představu uspořádání. Jednotka disponuje vstupní chodbou, kuchyní s linkou a potravinovou skříní, pokojem s východem na lodžii, toaletou, koupelnou a úložnou komorou. Podlahovou krytinou je zde lino. K bytu náleží i sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor. Jednou z hlavních výhod toho bytu je jeho poloha. Nachází se pouhých 500 metrů od centra města, což znamená, že veškeré služby a obchody máte doslova na dosah ruky stejně jako například dětské hřiště. Jilemnice je město známé jako průmyslové i rekreační centrum regionu. V bezprostřední blízkosti domu najdete dětské hřiště a školku, což zajišťuje vynikající podmínky pro rodiny s dětmi. Ve městě je k dispozici veškerá občanská vybavenost – nemocnice, škola, školka, obecní úřad, sportovní hala, plavecký bazén, potraviny, kulturní dům, restaurace a mnoho dalšího. Nemovitost představuje skvělou investici pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností úprav podle vlastního vkusu nebo chtějí mít byt na pronájem. Přibližné měsíční náklady se zde pohybují okolo 6.000 Kč (fond oprav + služby). Pro více informací nás neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku, abyste mohli osobně zažít potenciál, který tento byt nabízí. V dokumentech aukce naleznete vzor Kupní smlouvy, smlouvy o Advokátní úschově peněz a LV. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem a může ji do vlastnictví nabýt fyzická i právnická osoba. Pro více informací nás kontaktujte.

Elektronická aukce se bude konat dne: 7.11.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací včetně kontaktu na aukčního specialistu na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ2Mzg=

V dokumentech aukce naleznete:
1) Záměr prodeje
2) Vzor Kupní smlouvy
3) Vzor smlouvy o advokátní úschově
4) Znalecký posudek
5) Půdorys
6) LV
7) PENB + protokoly

Každý..

Parametry bytu

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Ambrožova, Jilemnice
ID
501AD24664S
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
43 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Jilemnici?

Podobné nemovitosti