Prodej rodinného domu, Sokolov - Vítkov, 317 m2

Sokolov, Vítkov

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Sokolově

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme prodej samostatně stojícího rodinného domu, který se nachází v části obce Vítkov, Sokolov. Tento zateplený patrový dům s atypickou dispozicí nabízí úctyhodnou užitnou plochu 230 m² a rozlehlý pozemek o výměře 1472 m².

V přízemí domu naleznete prostorný byt 3+kk a druhý menší 3+kk je v podkroví domu. Dům je podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru. Pro vaše pohodlí je zde také balkon o ploše 10 m², který je ideální pro odpočinek po náročném dni.

Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu (výměna oken za plastová v 1 NP, kompletní renovace el.rozvodů do mědi, výměna střešní krytiny - Bramac, instalace zabezpečovacího sytému, rozvod internetu od O2, komplet vodoinstalace v plastu, rozvod topení v mědi, klimatizační jednotka v bytě v 1 NP apod. ). Dům je částečně zařízený a umožňuje okamžité nastěhování. Vytápění domu je zajištěno krbovými kamny, novým kotlem na dřevoplyn a elektrokotlem (oboje v suterénu domu). Dům je napojen na veškeré potřebné inženýrské sítě, jako je vodovod (UV-filtr), elektřina (230V/400V) a kanalizace svedena do tříkomorového septiku.

Na pozemku se nachází dobře udržovaná zahrada o rozloze 1270 m², garáž, dílna, černá kuchyň s udírnou a přístřešek, což nabízí dostatek prostoru pro různé aktivity a skladování. Příjezd k domu je zajištěn asfaltovou komunikací. Dopravní obslužnost je výborná, v blízkosti je autobusová zastávka a přístup k dálnici a silnici.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k pořízení prostorného rodinného domu v klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností v Sokolově.
Nemovitost je pár minut od koupaliště Michal.

Domluvte si prohlídku ještě dnes a přesvědčte se o kouzlu této nemovitosti na vlastní oči.

Při financování této nemovitosti můžete zdarma využít služeb našeho finančního poradce.

Parametry domu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Sokolov, Vítkov
ID
N2163
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
230 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
202 m2
Podlahová plocha
317 m2
Plocha nemovitosti
1472 m2
Plocha zahrady
1270 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Eva Rychlá

Eva Rychlá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sokolově?

Podobné nemovitosti