Pronájem bytu 2+kk, České Budějovice, U Smaltovny, 50 m2

U Smaltovny, České Budějovice - České Budějovice 4

34 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(, Správa a pojištění 163, komíny 50, úklid a osvětlení 150, odpad 120, výtah 80, + voda, elektř, plyn)

Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu nový luxusní prostor ateliér byt, vhodný pro setkávání, jednání, práci i relaxaci pro osobu s vysokými požadavky na trávení svého času, která se ráda obklopuje značkovými kousky. Pečlivě vybranými kusy nábytku a sladěním detailů prostoru vdechla tvůrkyně jedinečný charakter. Kombinace smyslu pro design, vysokého standardu a lokality odráží duši tohoto místa, je jako oáza klidu a elegance. Z chodby je vstup do všech jednotlivých prostor. Středobodem je oblá luxferová koupelna, na první pohled zaujme i toho nejnáročnějšího. WC samostatné s mramorovým umyvadlem.
Obývací části zpříjemňují kousky jako například trojmístná pohovka and #34;Oslo bleu and #34;, minimalistická lehká dřevěná křesla Bunny Series Seats Armchair od 366 Concept, specifické jídelních židle Grace dánského výrobce Actona Company, stojací lampa Floor zn. Woodman. Originální konferenční stolek ze zakřiveného skla s nohami z masivního dubu a šroubovací barová stolička jsou od italské značky Tomasucci. Jako funkční součást interiéru, ale zároveň i jako akcent ke stylům provance interiérům jsou zde od firmy ZUIVER BARBIER jasanový úložný toaletní stolek a psací stůl inspirovaný designem druhé poloviny minulého století s vnitřním úložným prostorem s vysouvací psací plochou.
Načerpání nové energie a maximální pohodlí zajistí moderní rozkládací sedačka, která díky potahovým materiálům s výplní prvotřídní kvality, důmyslné ergonomii, pěnové matraci, bytelné konstrukci a snadnému systému rozkládání umožní maximální požitek ze spánku.
Lakovaná kuchyň je součástí obývací části a její provedení se zabudovanými spotřebiče Elektrolux nejvyšší řady nabízí funkčnost a styl. (indukční deska, trouba, mikrovlnka, myčka, pračka). Vše doplňují například rychlovarná konvice Emma dánského designérského studia Holmback and Nordentoft, kavovar Delonghi v designu šachovnice, zrcadla vyrobená na míru. Od japonské firmy Yamazaki, která má kromě bot ráda i chytrou organizaci, zde najdeme vysoký stojan na boty a organizér na kabely. Dalšími prvky je Nástěnný věšák Sticks kanadské zn. Umbra, Rohožka Shapes a další.. Na podlahách dřevěné dubové parkety. Byt se nachází v pátém patře cihlového domu s výtahem ve vyhledávané části Prahy 7 Bubenče v ulici U Smaltovny na Řezáčově náměstí zde se koná farmářský trh Heřmaňák. Lokalita je známá svou atmosférou kulturním a sociálním vyžití. Veškerá občanská vybavenost, kavárny a restaurace se svou známou letenskou atmosférou, obchody, parky a sportovní zařízení. Nákupní centrum Stromovka 500m, parkoviště Park Vltavská je 290m, 2 min.chůze.
Naše nabídka je pro toho, kdo oceňuje kvalitu, trvalé hodnoty a současně respektujeme filozofii užívání tohoto prostoru. Není vhodný pro rodiny, páry a studenty. Byt dosud užíván pouze k občasným pracovním jednáním. Po dohodě lze přizpůsobit, změnit například lůžko pro trvalé spaní. Pokud hledáte místo, které splní vaše vysoké požadavky, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
34 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
, Správa a pojištění 163, komíny 50, úklid a osvětlení 150, odpad 120, výtah 80, + voda, elektř, plyn
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
U Smaltovny, České Budějovice - České Budějovice 4
ID
68
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Běhanová

Martina Běhanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti